Пројадов зимово,не јадам многу често,понекогаш знам по малку само... Некое лути пиперче....А инаку кога брат ми не јаде од храната си ставам лути зачини...Бел пипер,црвен пипер...
Се случува да се почестам со лута храна но ретко бидејќи имам осетливи крајници од лутото почнуваат да ме болат.
Bukvalno ne mozam da jadam ako ne dodadam luto vo hranata. Si gi kupiv site mozni zacini, sosovi i pak ne najdov nesto dovolno luto. Najmnogu koristam Tabasco.
ЛУто јадам премногу. Исто така и солено, и се што е ептен зачинето. Иначе како да ми нема вкус јадењето.
Јадам луто и тоа премногу. Храната која ја готвам неможам да ја правам љута ради останатите ама за себе си имам обезбедено луто и тоа од свежа лута пиперка до лута зимница.
да многу сакам луто, и јас не ја правам лута храната, ради децата, ама обавезно има пиперче луто до мене
Јадам премногу луто, ако нема луто како да ми нема вкус јадењето, понекогаш дури и претерувам немам осет ...
Од лути сакам лути пиперки, феферони, компири/морско или пуканки со многу чили. Лут кечап, лут чипс. Најубави ми се црвените чили пиперчиња.
Ного јадам љуто, ама ептен Најного јадам феферонки љути на струмички така се вика нз дали ке знаете шо е то
Феферонки се феферонки и во скопје и во берово и во струмица..не е научна фантастика Ти си била во некој друг град да видиш како ги викаат?