Се разочарав. Добро планирав да не ги гледам, а од друга страна ме боцка да гледам, сепак имам време посветено на ликовите. Накратко, не се лоши, само ништо од очекуваното и тоа е доволно разочарување.
Изненадена сум од бонус епизодиве. Само не знам дали позитивно или негативно... Сеуште сум под влијание на тоа како се испадна
Не знам дали да се плашам од ова или не. Ништо против Нетфликс, напротив многу нивни серии гледам ама мислам дека Луцифер не е нешто „нивно“. But oh well, сепак среќна сум. Ај од сите откажани серии две ми вратија. Напредок. Ајде уште една барем и не се бунам веќе. Само се надевам дека ќе останат исти, со исто темпо како до сега, без надворешен притисок де. Надеж. Ахахах.
Се уште нема датум, ама би требало во 2019 година да излезе. Бидејќи е превземена од нетфликс мислам дека ќе излезе цела сезона во еден ден.
Снимањето на 4-та сезона е започнато од Август и се очекува да трае до Декември. Од Нетфликс рекоа дека ако не се појават проблеми,4-та сезона ќе ја има кај нив во почетокот на 2019,а online на вебсајтови за серии ќе биде достапна во средината на 2019.
Ајде да видиме што ќе ни донесе 4та сезона.. Велат поексплицитна ќе биде, со повеќе adult content и "покрвава" , од причина што повеќе не е нa broadcast network Останува само да чекаме ....
Ваљда ја има некаде да се симне пиратски да се гледа, но сега ја има оригинал на Нетфлекс оти Нетфлекс ја откупи серијата не е повеќе АВС и не е PG-13 сега е rated-M
Уште сум на втора епизода..немам акаунт на Нетфликс, а ко шо глеав по нет ги нема сите епизоди. Ќе прокопам сеа да гледам. Во 2рава епизода Клои ме нервира
Мене не, наивна ми е малку ама ме нервира што уопште не му дава шанса, а овој се плетка околу нејзе цело време