не сум некој фаворит на овој вид на чај и да се согласувам со славица полно е со адитиви конзерванси шекери и 300 чуда.
Lipton Гo пробав само заради типот од рекламата ама стварно е добар ...чајот http://www.youtube.com/watch?v=Pxx-4MytKN0
За ова пари јас не даваам ќе си сварам дома чај и ќе си го ставам во фриждер после ќе си го пијам еднаш имам купено и некако не ми се погоди по вкус веќе не
(се извинувам за офф топик )Вчера еден комшија убаво ме насмеа за леден чај . Дошла некоја гостинка и тој ја прашал : Што ќе се напиеш ? И она рекла леден чај . А овој па да ја зеза и рекол : Е како не ! Сега ќе ти го греам а после ќе ти го ладам ! Многу ма ти ! Иначе нејќам леден чај не ми е убав . Во зима топол ќе си пијам
Ладниот чај (оној купечкиот) ми е шеќер во боја, па затоа не го пијам. Во секој случај, Охрид навечер покај езеро комотно може да се пие топол чај.
Го обожавам чајчево. Којзнае што содржи, но многу е слатко Ми се допаѓаат и новиве, Nestea. Повеќе ми се допаѓа тој од праска. Често си правам и домашни ладни чаеви, баш денес правев. Најчесто некои овошни, денес направив од брусница и лимон.
Порано неможев да замислам да го пијам, а сега преубав ми е . Омилен ми е тој црвениот од Jamnica, Nestea од лимон или праска .