Мене ми е омилен летен пијалок. Сум купила за дома неколку пати, ама не знам зошто не ми е ист вкусот какоо во кафич и го оставам, или пак не го пијам до толку на екс. Пијам од праска. Само една се зезнав да нарачам од лимон затоа што ме посоветуваа: земи пробај, исти е, и не, не е! Има голема разлика!
Секако дека има голема разлика и тој што пие ја сеќава. Јас само СОЛА ледениот чај го сакам. Најубав ми е од праска
Многу е полн со шеќери, само тоа ми е глупо. Инаку на вкус ми е ептен убав, особено на лето и кога сум многу жедна. Најомилен ми е од праска и јагода.
сакам леден чај и омилен ми е од праска и лимон ама повеќе од праска, на лето многу освежува од фруктал ми се најубави
Обожавам леден чај,и тоа ми е редовен пијалок среде лето. Сум пробала многу вкусови,ама најубав ми е еден од манго што го пиев во кафич во Турција,а некој што многу често го купувам е ледениот чај од праска на јамница.
Многу сладок и освежувачки пијалок.Не верувам дека е многу штетен а јас го сакам а посебно во летните денови