Прашај некој што веќе студира. Или некој што има завршено. За дипломата дали е признаена не знам.. Они секако велат дека е, ама реално не знам. Од приватниве Американ Колеџ сите го фалат.
За државен факултет како на пример правен во УГД како се пресметуваат бодовите за да знам со колку може да ме примат на факултет ? Не знам ништо бидејќи сега завршив средно
Што ќе кажете за вонредно запишување на правен или психологија ? Некој ако има скрипти од овие факултети нека ми прате за да видам дали е тежок матријалот
ja sum na paiholohija 3 godina na SLAJANSKIIT UNIVERZITET VO SV.NIKOLE .kakvi skripti sakas da ti pratam od prva i vtora gi imam site
Ако можи мене да ми испратиш, некое време се мислам да се запишам ама не успеав да најдам некои материјали на нет.
Дали има некоја што е на Економскиот факултет на Славјански да ме упати повеќе за полагањата, вонреден студент сум и за два дена полагам Основи на менаџмент. Дали има онлајн скрипти?
Дечки дали некој знае да ми каже кои се дополнителните трошоци на факултетов, настрана од школарината, конкретно за магистерски студии, ама верувам дека е слично и со додипломските.
Девојки какво искуство имате со полагање на испити на Мсу? Јас прв пат ќе полагам сесијава па кажувајте . Инаку генетика ми е прво полагање... Ако имате некоја скрипта Споделете ❤️
Дечки, помагајте. Како сте задоволни од Славјански, дали често се оди и колку чини? Дали е лесно, тешко? И јас би сакала скрипта да ѕирнам. Иначе сакам да се запишам на психологија...
Поради ситуацијава се полага преку zoom. Јас сум сега за сега задоволна.. Патем, какво искуство имате со полагање кај Дијана Белевска? Ми се чини како да си пушта само по двајца тројца од испит со 80 студенти...
Zdravo Sakam da se zapisam vonredno ekonomski no sum pre zafatena rabotam plus imam bebce 15 meseci...ve molam pisete iskustva dali se mine lesno dali voopsto da razmisluvam za zapisuvanje nemam poznanici koj da prasam za fakultetot sekoj odgovor e dobro dojden
Zdravo.Sakam da se zapisham na Slavjanski univerzitet pravna nasoka.Student sum na drzaven praven treta godina.Dali bi mi gi priznale vekje polozenite ispiti?Sto mislite?Sekoe mislenje e dobrodojdeno.I kolku e participacija za redoven student a kolku za vonreden?Pozz