Здраво Сакам да се прашам дали е иста школарината за редовни и вонредни студенти односно 1030 евра вкупно годишно?
nemoj da se lazes od drzaven na privaten. Ovoj fax e smeska samo za profit kade mozat da te vrabotat so privaten fakultet kade sto polagaat so skripti od 20 strani..
Дали има некој што студира или студирал психологија на Державин? Дали е добар факултет и дали е признаен, се наоѓа работа со него? Вработуваат на места како клиника со магистриран приватен факултет? (секако плус сертификат, и лиценца)
Zdravo Jas isto taka sum na toj faks sega treba da polagam Ruski No ne mi jasno sto da ucam nikoj nisto ne kazuva od kade ...moze pomos ako imas polozeno
Здраво јас сум нова сакам да се запишам на правниот смер на славијански Свети Николе, па сакам мислење и ако може да ми пратите од матријалот да видам што како. Ви благодарам
Ве молам да споделите искуства ако некоја од вас сега студира на Мсу, конкретно втор циклус менаџмент на човечки ресурси. Ме интересира начинот на предавања, испитите, материјалот, значи секоја информација ќе ми биде од корист. Ви благодарам.
Zdravo, dali nekoj bil ili e zapisan na vtor ciklus Administrativno pravo na MSU ? Mi trebaat informacii
Здраво, Живеам во странство и сум заинтересирана од септември да се запишам на вонредни студии. Реално, дали мислите дека може да се постигне со полагања на сите предмети од семестарот во една сесија, дали професорите излегуваат во пресрет за термини и слично? Ви благодарам за секој совет и одговор..
Може ли некој да сподели искуство со полагање на предметите на смерот: Безбедност при работа Ме интересира дали се полагаат прво колоквиуми и после испит, или може само дирекно испит? Фала Ви
Zdravo. Sakam ovaa godina da se zapisam na slavjanskiot univerzitet vonredni studii za psihologija. Dali nekoj ima iskustvo da mi kaze dali cenite se isti i da mi objasni kako se odviva se bidejki jas ziveam vo Avstrija i sakam da si doagam samo za ispiti