Здраво. Веќе подолго време се мислам дали да се запишам вонредно на правниот, бев на државен пред 12 години, стигнав до 3та година, но имам доста не положени испити, положените ќе ми ги признаат. Мајка сум на две мали дечиња, 2г и 5г исто сакам и да работам, дали ќе успеам да го завршам факултетов, има ли обемен материјал како на државен? Професорите дали премногу бараат? Некој со ситуација како мојава дали го завршил и покрај обврските со децава и работата...
Јас сум во слична како твојата ситуација со мало бебе од 8 месеци сум и се запишав на приватем факс со надеж дека кр биде полесно и дела ќе можам и на работа да си тргнам ама прво да почнам па кр видимр како ќе биде.
Здраво, дали има некој што студира или студирал информатика магистерски студии вондредно на МСУ ? Ако има ве молам пишете ми.
Ако може да ме контактира некој што е запишан на информатика, вондредни последипломски студии. Софтверски технологии или Компјутерски системи и мрежи. Ми треба неколку информации.
Јас студирав Психологија на МСУ, доколку некој има потреба од семинарски или помош за колоквиуми/испити, нека ме контактира.
zdravo dali imas nesto za predmetot statistika bidejki ne konkretno prasajna imame celo vreme na ispiti ti blagodaram