Маани кај вашиот партнер

Дискусија во 'Канта' започната од Anely, 23 јуни 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Дали има некои маани кај вашиот партнер што страшно ве нервираат. Кои се тие и како пробувате да го смените тоа?

2. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    хмм :)
    сите имаме по некоја,кај овој мојов инатот :D
    значи таков инат е невиден и неможеш тоа е
    ми иделе луди идеи као демек ќе се променел вака така
    ама на крај излезе понекогаш и да ми фали тој негов инат кога не го применува
    си го сакам таков каков што е, со сите негови маани и доблести :)

3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ме нервира што понекогаш се инати и се труди да испадне најпаметен. Ама ретко се случува тоа, најчесто јас сум таа која повеќе се инати :tmi: .
    И што многу се нервира за глупости и ситници, иако најчесто други го нервираат морам јас да се глупирам за да го опуштам, зошто губи од лепота кога се нервира :rofl: .

И и и што не ја сака розевата боја воопшто, а јас толку многу сакам да го видам во розева маица :( .

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.792
    Допаѓања:
    163.056
    Тоа што е премногу искрен и питом.За овој свет треба да си малце промоќурен.Нема шанси да не се спријатели со некого за брзо што...мене не ми е прифатливо.Не дека јас сум асоцијална,туку тој премногу верува,иако ме убедува дека не е така,ама јас знам како е.
    И тоа што е премногу паметен и способен во тоа што го работи(испаѓа ко да му ги кажувам предностите сеа :D ),а не знае да го вреднува соодветно и што знае многу и не знае секогаш да си го наплати знаењето туку вложува у банката на услуги! :D Ама го дополнувам тука доволно! :D
    Друго ништо,супер си е,не ме нервира ништо.Тие фикс идеи што ги има му ги сакам,особено зошто зборува со страст за нив.Детски им пристапува и ги обработува и еднаш дури и не можев да верував дека од такво нешто може да направи вистински функционално нешто,а гледав со скептицизам на тоа што ми го збореше и од тогаш навака,бескрајно верувам во оние ситници кои ми ги збори,а не ги разбирам баш-баш.Ова го кажувам пошо имам другарка што не ме разбира како не ми смета ова.Епа не ми,го прави среќен,шат ап бич и многу често си даваше за право да ми мрчи и едноставно нели,престанав да ја дружам и ја гледам под око.

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.251
    Допаѓања:
    67.795
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.