Здраво дечки! Сум ја снимала главата со компјутерска томографија, и сакам да кажам дека за тоа без проблем даваат упат и тоа одма, а за магнетна резонанца никако НЕ ДАВААТ, барем мене не ми дадоа. Е затоа сакам да ве прашам ако знаете: Каде и кај кој невролог даваат одма упат за магнетна резонанца, без проблеми, мислам без да се карам со неврологот? А да, и само не приватно!!! И, да, според мене тие доктори што не даваат упат за магнетна резонанца мислам што нејќат да дадат - НЕ СЕ ДОКТОРИ!!! ХЕЛП!!!
Јас знам за д-р КАРАЏИНСКИ од Куманово што дава упат за магнетна резонанца но мислам дека упатот го дава за приватна клиника кај Д-Р ЃОШЕ ама мислам дека не е скапо многу бидејки не се чека а кошташе околу 4.000 денари...Одтогаш можеби цената е сменета не го зимај ова здраво за готово
neznam dali ke ti pomognam jas sum od ohrid i imam upat od ovde od oh od nevrolog za vo bitola na 16septemvri
zdravo imam izvestaj dedo mi go snimaa vcera na magnetna dali nekoj se razbira da mi go procita rezultatot duri sleden cetvrtok sme na pregled kaj doktoro