Магнетна резонанца (снимање на главата)

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од OlgicaSK, 15 јули 2014.

1. OlgicaSK

OlgicaSK Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2014
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    1
    Здраво дечки! Сум ја снимала главата со компјутерска томографија, и сакам да кажам дека за тоа без проблем даваат упат и тоа одма, а за магнетна резонанца никако НЕ ДАВААТ, барем мене не ми дадоа. Е затоа сакам да ве прашам ако знаете: Каде и кај кој невролог даваат одма упат за магнетна резонанца, без проблеми, мислам без да се карам со неврологот? А да, и само не приватно!!! И, да, според мене тие доктори што не даваат упат за магнетна резонанца мислам што нејќат да дадат - НЕ СЕ ДОКТОРИ!!! ХЕЛП!!!

2. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752

Јас знам за д-р КАРАЏИНСКИ од Куманово што дава упат за магнетна резонанца но мислам дека упатот го дава за приватна клиника кај Д-Р ЃОШЕ ама мислам дека не е скапо многу бидејки не се чека а кошташе околу 4.000 денари...Одтогаш можеби цената е сменета не го зимај ова здраво за готово

3. ns89

ns89 Нов член

Се зачлени на:
    5 август 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    neznam dali ke ti pomognam jas sum od ohrid i imam upat od ovde od oh od nevrolog za vo bitola na 16septemvri

4. Verbenared

Verbenared Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2022
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    300
    zdravo imam izvestaj dedo mi go snimaa vcera na magnetna dali nekoj se razbira da mi go procita rezultatot duri sleden cetvrtok sme na pregled kaj doktoro

Прикачени фајлови:

• IMG_5422.jpeg
      IMG_5422.jpeg
      Големина на фајлот:
      267,1 KB
      Прегледи:
      20