Предлог мадеротерапија за во Струмица? Освен во Студио ЕЛИ, бев таму но никој не ме услужи, многу непрофесионален пристап. Искуство anyone?
Почнав со вакуслим+мадеротерапија во пакет, но чудно ми е зошто само 10мин мадеротерапијата трае? Нели треба да е барем 30-40 минути?
Јас кај што одам, една сесија е 40 минути. Тоа за класично мадеро, а бразилско мадеро трае 90 минути. Ова во студиото кај што одам. За други места не знам. Десет минути е навистина премалку, колку ефект би имала?
Не, после вакуслим, те вакумираат во кеса со активни состојки намачкана, специјална Вакуслим крема. По 30мин добиваш мадеро масажа ама само 10 минути. Мислам дека е малку, ништо не осетив, ни болка.
Во Ново Лисиче, зад ОУ "Лазо Ангеловски". Повели линк https://instagram.com/_m.a.d.e.r.a_?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==
Досега 17, имам уште 3, ама ефект забележав одма. И намалено во обем и измазнета кожа. Многу сум задоволна од девојката, солидно работи. Пијам и доста течности, како и чајот против целулит на Алкалоид. Битно е да се пази на исхрана и да се внесува многу вода, барем 2 литри дневно, макар ќе приметиш дека почесто ќе одиш во тоалет и во случај да не пиеш толку вода. Ефект забележав брзо, а после 10 масажи кожата ми беше доста измазнета и затегната. Јас уплатив пакет од 20 масажи, искористив 17 досега, одев секој втор ден (пон-сре-пет, некогаш и сабота), ама и често се погодуваа продолжени викенди, па тие денови не одев. Пауза се прави кога имаш менструација, кога ќе заврши се продолжува. Лично сум задоволна, оти имав доста целулит од втората бременост, сѐ се исчисти. Не дека ич нема, ама кожата веќе го нема оној изглед како кора од портокал.
Ако не вежбаш и не внимаваш на исхрана, секако дека може да се врати. Кај мене најмногу целулит настана во двете бремености, поради хормоните, а пред тоа јас немав многу целулит. После првата бременост одев на рачни масажи (немаше тогаш мадеро), комбинирани со електростимулации и се исчисти, ама пак ми се наталожи во втората бременост. Искрено, бев скептична дека ќе се разбие, оти многу долго чекав, ама не, брзо имав резултати, и без модринки. Имам понекоја, не дека не, ама се мали и брзо се губат, но на почетокот воопшто немав.