леле колку ме изнервира Депали,ама Мадху добро и покажа мило ми е се гледа дека Ришу ја сака Мадху едвај чекам да бидат пак заедно
Мене ми е криво што не ја гледав.Незнам зошто ама многу програми се прекинати на кабелскиот оператор а не можам да ја најдам програмата во живо да ја гледам на интернет. Се надевам дека нема засекогаш га ја прекинат програмава оти и онака само оваа серија ја гледам Ако можеш да ми раскажеш накратко што се случи денеска особено со Мадху и Ришаб
Јас го гледав на АТВ ама еве неколку дена ја нема програмата и незнам дали засекогаш ја прекинаа или е само пеивремено. Незнам на која друга тв го даваат, ако некој знај нека пиши
За жал на кабелнет ја нема хајат, туку атв исто така е босанска и мислам дека речиси истите серии ги даваат на двете програми,ама еве неколку дена нема слика па незнам дали ќе ја укинат програмата или само е привремено,а на интернет неможам да најдам во живо да ја гледам
Дали знај некој како можам на интернет да ја следам хајат тв оти ова со прекинов на алтернативна тв трае подолго, а и не сум сигурна дали ќе ја пуштат поново, можно е и да ја укинат програмата. Ако некој знае нека пиши
Леле многу го затупија филмов. Јас го следам на интернет на колорс тв Спојлер Понатаму РК ќе биди ранет и ќе остани парализиран од десната страна
ја одамна не сум гледала мадхубала мислам оваа недела па такада ништо незнам што се случувало ,а иначе полско само за таа епизода ја гледав што пишав минатиот пат тогаш биту му даде отказ на ришаб,а мадху почна да работи во фризерница но оваа снаата на рушу дојде и ќе се обиде да ја пониже мадху но нема да и успее зашто мадху ќе и врати и затоа оваа снаата ќе им каже на новинарите каде е мадху и кога ќе дојдат новинаритре мадху ќе им даде интервју и ќе даде отказ кога мадху ќе се врати ќе го види биту и ќе го убеди да се врати кај ришаб и он ќе се врати,кога ќе се врати ришаб прво ќе се противи но после ќе омекне и ќе му дозволи на биту да се врати на работа
Serijata e prekrasna i seuste se snima do sega e negde do 424 epizoda ali jas ja gledam na http://bollywoodsrbija.do.am so srpski prevod a na hajat e vo 20 casot
ne treba samo ides na serije online pa posle na serije sa bukvalnim prevodom i tuka ja baras malku se ispomesani epizodite ali...
Во денешната премиерна епизода во Индија, Мадху му кажа на РК дека тој ќе стани татко. Ама тоа кај нас којзнај кога ќе биди. Се надевам дека и некоја наша телевизија ќе ја откупи, ама изгледа нашиве само најглупавите индиски серии ги откупуваат