Општи прашања дали некој знае каде може да с еоднесе бела маичка и на неа да се испечати натпис ?? .......
па да не секнат маиците уште од сега си купив 2 од теранова прекрасни зелено и бело, многу ги сакам и носам а најповеќе ги сакам со црно обично сако црни пантолони и некоја убава марама секако во комбинација со голема чанта и чевли таја ми е преубава пролетна комбинација и модерна секако
Интересни ми се маичките со натписи, со интересни реченици на нив, ама никогаш не си купив за мене. Брат ми е фан, па секое шетање му купувам него: "Не сум гинеколог, ама можам да погледнам...", "Убаво е во рајот, ама во пеколот е екипата" и слично. Оваа специјално си ја направив во 2010, и после тоа уште една бела со розеви букви како графити (ме мрзи сега да ја сликам).
јас имам маичка guns n roses, таа ја купив од продавница, во еко, центар, а за правење сум слушнала дека имало во трговски, некое дуќанче баш за печатење на блузи, исто така и на зелен пазар, ама незнам колку е точно
Ги имам и тоа повеќе. Paris loves me I love (сликичка од закачалка) Sexy and I know it I hate beeing this sexy but somebodu has to do it Pink till the end Имам и други ама ај да не се издавам да не ме препознае некој
Ги обожавам. Имам дома неколку , воедно и омилени ми се, а во план ми е да си испечатам уште едно 5-6.Ми се допаѓаат бидејќи може да се комбинираат со патики, со сако и фармерки, со кратки шорц панталончиња...На многу начини. Баш ми се типски.
Имам маички од Slayer, Death, Cradle of Filth, Dark Funeral, Nihilist, и уште неколку. Сакам да најдам некоја продавница каде што ќе ми направат некоја каква што ќе сакам, или сама да пробам