Ги обожавам, омилено парче облека ми се. Многу сакам вакви маички со натпис и скоро сите маички ми се со нешто, дури и дуксерките. Претежно така се носам, па затоа често ги комбинирам со најразлични парчиња.
Немам многу, само неколку бидејќи повеќе си носам еднобојни или со некои шари и дезени. Од тие што ги имам овие ми се омилени.
Не продавам ни случајно, хаха ГНР веќе не ги носам, па ги дадов по братучетки. Колекцијата сега ми е зголемена *треп*. Инаку, мене ми се пола и повеќе од одмор од Хрватска, две ми се поклон, а овие новиве све ми се нарачани од E-bay. Само една си печатев сама,Скид Роу, кај зелено пазарче во едно минијатурно дуќанче ама воопшто не е квалитетен принтот, не би ти препорачала да се зезнеш Имам и 1 од Инфлуенс, ама не работи веќе тоа.. П.С-Мислење за темава: Горенаведената колекција+ уште 3 Iron Maiden, +2 Pantera, +1 Sepultura, +1 Behemoth,+1 Megadeth и +4 Металика.. *се срами*
Многу подобра варијанта ви е да си купите оригинал бои за цртање на маици, па со истите бои да си најдете другарче од уметничко да ви нацрта интересни маици, а плус уникатни. Ако некој го интересира за каков тип бои станува слободно нека праша. Можам да му кажам локација и каков тип бои да бара.
Мене ме зaинтересирa, oбјaсни пoдетaлнo. Инaче немaм мнoгу мaички сo нaтписи, имaм еднa сo Obey нaтпис и еднa сo Submarine, пoвеќетo ми се клaсични.
Ќе си купиш професионални бои од типот на Marabu и сличните, па некое пријателче ќе ти направи убава маица, но во Скопје нема да најдеш добар избор на бои. Само Белград. Мој другар правеше таква маица. Купи бои од Белград, но изгледа многу убаво.
Луѓе знае ли некој место каде што се принтат дезени ама да не е слика туку на пример дезените што се на крпи,чорапи и сл.??
Последно си купив блузичка така убава долга како туника е, да ме топли во ладниве денови и има текст I want to hug every person in the world
Каде во Скопје да направам маички со натпис? Сакам две маички едната Queen 05 другата King 05 ,како дресови со бројки. Колку би ме чинело и дали треба да носам маички или имаат и таму?
Имам две маички со натписи. На едната пишува My heart belongs to London, а на другата Be your own kind of beautiful. Имав уште една на кој пишуваше Help me I'm blond, ама ја дадов. Мала ми беше.
Имам доста маички и блузи со натписи, и ги обожавам Но сигурно некоја од вас има блуза со натпис: No boyfriend, no problem.
Сакам само да прашам нешто.Скоро добив маичка Guns N Roses (многу голем фан сум), ама принтот навистина не ми се допаѓа.И навистина се разочарав а толку долго чекав да стигне.Дали некој знае некоја страница на Facebook или Instagram каде можам да нарачам ама да е со добар принт и квалитет?Благодарам однапред.
Продавницата се наоѓа во Старата Турска Чаршија, испраќаат и преку карго. Цената на една маичка е 600 денари. Можеш да ги прашаш преку порака, можеби и друг принт имаат.