хихи мојте омилени мајички мада често добивам критика од сестра ми дека сум ко мало дете и дека некогаш претерувам со нив...или ке биде некој цртен филм јунак или некој луд натписна фармерка или тренерка ми се екстра па кој сака нека ме критикува
Јас имам идеја за добра маичка,ама не ви ја кажувам,ќе ме познаете по град! Му ја кажав на дечко ми и ми рече,јас ќе те частам за принтање на маичката ако ја носиш без градник! Колку е принтањето во рамстор?!
Сакам такви маички и си ги носам по дома или на излет. Во тој репертоар може да залета и некој лик од цртаните филмови (Bugs bunny, Winnie the Poo, Gertrueda...)- просто и нив ги обожавам
Кај гроздо подолу од супер марио Лидер Лаб мислам се викаше Таму јас имам печатено ама слика не натпис, ми зедоја со нивна маичка 660 денари за бела блуза, а за црна беше 700 денари, а со твоја маичка е негде околу 300 и нешто мислам, е за натпис можи поефтино е, а и в пазар ми кажаја има едно многу убај ги печателе.
Е многу ја сакам оваа!! И оваа И оваа Јас имам една многу интерсна од Париз. Бела обична со тегет ракопис на неа: Je ne signe pas d'autographes (Не потпишувам автограми) Штета што ми е смалена и некако не ми стои. Закон е маичката!