И јас ги сакам многу..посебно таа што му ја испечатив на дечко ми баш е кул и сите го прашуваат од кај му е Ваква сакам.. и ваква
Ги обожавам они интереснине со игра на зборови и кои ќе те натераат да ги прочиташ. Вечно сањам по маичка со натпис "Do not read"
Од ова што прочитав, кај рамстор се ефтини и неквалитетни, кај јбт скапи а кај зелен пазар квалитетни?
Многу ми се интересни, некои натписи се толку привлечни и едноставно те тераат да ги прочиташ. Имам неколку, со задоволство си ги носам и планирам да купам уште.
Oва со маичкиве со натписи ми изгледа како добра идеја за подарок за роденден . Meне на тоа ме асоцира.Деновиве низ чаршијата се шеаше еден тип со маичка : I love my girlfriend .,, А до него таа оди цела насмеана и си шетаат .. За роденден на еден другар му купивме обична црна маица и ја однесовме да и направат натпис .Бидејќи тој е рапер им рековме нешто во тој стил да напишат aма да не биде излитено .Го направија супер во боја како што си го замисливме и тој и ден денес си ја носи маичката
Кога влегуваш на зелено пазарче од кај автобуската спроти градска болница, првата кула, од напред продаваат облека нешто од другата страна е ова за печатење маички, пишува клучар и тоа прават таму
Во Прилеп зад продавницата ,,Драгстор Игор,, има еден фотокопир како надолу по скалички да слегуваш.. Еден лист А4 формат во боја да го испечати на маичката беше 250 денари .