Штета што немам многу вакви маички. Ама интересни се, уште со некои забегани натписи! Еве некои од мене:
една другарка за година од врска му даде на дечкото убава маица значи купена од еко елит плава само што ја однесе одпозади веднаш под вратот да испринтаат My girlfriend <3 me !!! не можам да ја најдам сликата ама на плава маица беше напишано со црвени букви и ептен добро излезе, а мене овие ми се допаѓаат и лично би ги носела не се натписите некои вулгарни ги сакам дефинитивно...
Дури сега ми текна да ја прикачам маичката. Ја направив на млечен, не е скапо, за оваа ми земаа 500 се вкупно. Инаку веќе два пати ја испрал (на 30) и не е оштетена. Јупии.
Обожавам маички со натписи и имам неколку такви, а најомилена ми една бела маичка со темно плави букви со светки.На неа пишува: Excuse me, I’m V.I.P.
Хмм..ми се свиѓаат такви маички, ама немам многуу.. сепак се наоѓаат во плакар Си ги купувам во продавница, не да ми ги прават.. Иначе знам дека ги прават на зелено пазарче, за друго место не ми текнува..
Маичките со натписи едноставно ги обожавам супер ми се имам 10 такви маички но сигурно ќе си докупам уште
Па вака.Таму кај киното рамстор печатат само на светли мајци, бели или светло плави.250 е со твоја мајца а 300 и нешто е со нивна мајца.Една другарка си правеше но не ми се допаѓа квалитетот. На пр. ако правиш со лик на некоја твоја омилена позната личност лицето ќе и биде таа боја како маицата... А исто прават и доле во подрумот на рамстор, каде што има продавница за играчки од десна страна. Цената е околу 300 и нешто со твоја мајца, а 500 со нивна. Најубави мајци прават во Ultra design shop.Имаат и своја веб страна: http://ultradesign.mk/ Изработка прекрасна,имам неколку мајци со слогани. 300 ден. со твоја мајца а 600 со нивна. Нивните се женски и машки модели. Од фонтаната во градски парк право има повеќе дуќанчиња, едното од нив е Ultra design shop.
Transfer Paper Трансфер хартија е еден вид тенка хартија која се става врз испринтана слика на маица за да биде сликата на маицата. Изгледа вака - http://www.youtube.com/watch?v=Il0ycIpx ... re=related Е сега, кој знае каде се продава ваква хартија и колку чини нека сподели ако не е тајна ( мислам дека би требало да има во Матекс или некои други продавници за материјали )