Ги обожавам. Ептен ми се интересни, ги имам неколку и си ги носам. Би сакала да си купам уште. Омилена од моите ми е I Paris... Е оваа ми се свиѓа
Ептен си ги сакам! Имам со слики од Тоше,со слика од момче и девојка кај пто се бакнуваат,со патики Од тие со натписи имам само една I <3 my boyfriend
ај ве молам помогнете ми, сакам да направам две блузи една за мене а една за дечко ми, ама нешто интересно да пишува или пак едната блуза да може да се вклопи со другата,ве молам дајте идеа сакам да го изненадам.Фала однапред
Имав видено во град еден дечко со маица на која од напред му пишуваше - Ja ne varam svoju devojku а од позади - Ovo nije moja maica Многу се смеев!!
Општи прашања Имаш на влезот на зелено пазарче одма до тоа Фемили шоп мислам и во Рамстор доле исто така. За друго место незнам
Општи прашања Карши ТЦ Бисер, одма зад автобуската иам продавница за маици тренерки....тука вршат и печатење на маици.
Општи прашања Ригона, карши фонтана во парк 350 е, и ако ти е мало лого ќе ти дадат 3 маици гратис прашај и види што како
Општи прашања Тоа во Рамстор одамна е затворено, знам и јас барав пред некое време ама го нема више..
И мене ова ме интересираше, и баш планирав да правам таква тема, но реков да разгледам да не има веќе. Значи и јас сакам да знам, па така ако некоја од феминките знае, ве молам нека каже