Таа печатница во Дебар маало се наоѓа кога ќе тргнеш од семафорите кај фонтана накај кружниот тек .... на сама улица е, а карши продавничката има градинка... Се надевам ќе ја најдеш...
Вака да ви кажам:Јас печатев таму за една другарка за роденден.Го печатев каврот на Appetite for destruction.600 ми зема.А за 2 месеци маицата се излушти и нема ни П од принт.Ама вака ми рече тој: Имало плишан и обичен принт.Ко демек плишаниот бил по квалитетен,а он мене ми стаил обичен за да може да го добие ова преливање на бои каде што пишува Guns N'Roses: Така да ако сакаш пробај со плишан,обичен не ти препорачувам !
Девојки кај нас е да се ипечтати околу 50 100 денари било што! (евтинко) Имам една блуза дречиљава розева сакам па напишам нешто. Идееиии
Значи барам некој што сигурно знае и печател во скоро време натпис на маичка. Кога прашав еднаш, ме упативте на зелен пазар имало некој што печател, јас бев али затворено е најверојатно, т.е тоа не ни постои. Кај да одам сега? Тој во Рамстор или каде и да беше, работи уште?
На зелено пазарче имаш ако однесеш маица твоја ќе те фати поевтино а ако од нив е маицата ќе биде за 100ден поскапо иначе они принтаат на бели маици.