Дали масло е подобро ? Сакам да земам некоја и јас да можам да се мачкам па мислам дека масло е подобар избор.
Вадев пред некој ден документи у наша општина , пасош по итна постапка.лична карта редовна. Пасошот ми беше со важност уште л.карта истечена. Не правеше Дафе проблем. Иначе л.карта уште не ми е готова ако и денес не ја донесат незнам како ќе ја земам инкога
Ти и мм сте од исто место или мт и мм всушност? Не ми текнува Дафе дали се викаше таа ама познато ми дојде. А лична карта важечка мора да имаме, ќе ни затреба за нешто некогаш? Појмам немам кај ми е.
Јас барав пред некој ден крема за сончање во ДМ но не можев да најдам. Немаше никаква. Си мислам да не стојат на посебно место а не кај детската козметика..
Јас зедов на Bübbchen 50ка фактор, брка работа засега, ама не знаев дека има на La roche Posay, што ја постира @gjoker4e , па таква ќе земам за посончевите денови што доаѓаат
Мајки ми треба помош од вас. Син ми сака вакво за роденден сега ама неможам никаде да најдам мк. Во премногу продавници прашав никаде нема. Го има на Амазон Германија меѓутоа не испраќале за мк. Една жена што ја прашав од таму рече ако иделе летово ќе донесела ама не беше сигурна. Дали некоја од вас може да ми помогне, значи ќе си платам за се и за услугата само да најдам поголемо вакво. Значи немора скрос исто вакво само да е поголемо оти мало веќе имаме да личи како за возрасен. Благодарам
Дали може да го најдеш на амазон вистинското и да го постираш? Или треба некој од тука да се обиде да го најде на друго место не на амазон? Не сфатив добро… Во Мк би требало да има вакво за возрасни ама да изгледа како да е за деца, поедноставно би било така. Нешто како на мојава слика?
Секако дека можам само неможам да разберам дека на германски колкава големина е. Не е работата друг да ми го најде. Овие што ги постира ти се баш за возрасни нема да може да турка толку големо. Вака нешто. Ти благодарам сепак.
80cm пишува тука, колку cm треба да пишува? Амазон можеш на англиски да го наместиш или да преведеш на гугл транслејт.