Исто. Три дена во Вц не појдени и јас и цимерката, ни дадоа чепче, јас ја убедувам не ми треба чепче, ми треба моето Вц дома па така ме пушти ама чепчето да си го земам макар в чанта за секој случај мораше.
3 дена не појдено по голема е границата за запек каде мора да се реагира и не смеат да те пуштат дома без ништо да превземат
Да да, затоа ми падна чудно што ја пуштиле А во Мк ме пуштија мислам никој не ме ни праша дали сум била во вц или не и плус стомакот ми беше исто голем страшен со испакнатини ама еве до сега не успеав да дознаам зошто ми беше таков стомакот, ист беше како трудна како да не е извадено бебето само на 2-3 места како дупка имаше По вториот царски ми беше спласнат што немаше порадосна од мене кога си го видов и видов дека не е како по првиот царски Бтв се прави мрт за стомак? Или само за коски е тоа? За стомак мора колоскопија или постои и нешто друго? Што се треба да направам за да се знае дека ми е ок стомакот? Или дека не ми е
Ако какаш во ред, во ред е стомакот Имало нешто со камера во капсула, лапни, голтни, снима...ама не ми е баш јасно, како ги добиваат снимките после...се надевам ќе немаме потреба од истото
Ја најдов Од 2001 постоела Мене ме интересира и за околу цревата, стомачната празнина, ако постои таков поим Како се буквално во стомакот да се види? А со овие две цревата
Јас сама никогаш не сум пробала. Не се осеќам баш нај сама да го напраам тоа. Претходно во Грција раѓав и таму ми ставија на клиника. Иначе исто со царски, следниот ден ми го извадија катетерот и ми рекоа дека битно е да мочам следните 4 часа за да не ми го вратат. Се подув со вода само за да мочам. За другото ништо не ми рекоа, а не знам колку дена не бев излезена. 6 дена бев во болница мислам дека тек дома прв пат по царскиот се испразнив.
Zdravo zeni i majki Kakov vi e bracniot partner od koga dojdovte germanija? Dali se ima smenato vasiot odnos? Kako se nosite so toa sto ovdeka falat ljuge i sme poosameni ustvari ne se druzime? Dali stradat decata od takviot nacin na zivot...? Vase mislenje Jas ke kazam za mene prvo deka mi fali druzenje i komuniciranje nekogas ne se kontroliram i nervozata vrz moite doma zavrsuva sto e mnogu neubavo i nefer
Zdravo treba da se porodam za eden mesec vo Germanija imam zdrastvo preku soprugot toj ima rabotna viza a jas nemam viza sali posle poragaj moze da se dobie dokumenti za mene i bebeto za prestoj posto edna zena mu kaza deka mozelo pa da prasam dali nekoj e imal iskustvo pozz
Не. Треба во Мк да се породиш или да си платиш тука ама документи не добивате. Како имаш здравство преку сопругот? Со Мк пасош е? Ако е со Мк треба да аплицираш и ти за виза со Мк. Со самиот пораѓај немаш никакво право, праша дали смееш да се пораѓаш тука односно колку пари? Не знам дали има некоја финта. Колку месеци си тука?