Фала ви женски. Треба гости да пречекам, ама прв пат на тој аеродром. За кратко ми е, валда ќе се снајдам. Ич не ми текнува онлајн да проверам и да не ми спомневте немаше ни да ми текне. Данке
za precekuvanje stom ti e za kratko ne w problem sigurno odma imas do aerodromot lesno e ke se snajdes.
3 дена и касне. А јас мислев дека јас онака грешно сфатив дека другачка ми ми се дурна и пробувам пак со фино таа пак ми се опна шугрфри и била градинката. Одамна сме немале некоја нова другачка , ама оваа е врв.Ние сите си се познавааме една со друга и неа не ја прифаќаме што убаво ме насмеа.А Џоки пак ја анализира зш така се однесува . Биљи ај трај таму таа е во Берлин во приватна градинка што работи на празник и плус и е шугрфри градинка.Многу е задоволна и че им носи поклони за 8ми март. Свашта низ светов има.
Види мила да ти кажам со фино оти едноставно му фали на светов фини луѓе. Имам 2 деца и во градинкава наша сме 6 години скоро.На секој Божиќ давам различни поклони и плус поклони при промена на група или кога големата ја напушти градинката. Имам идеи.Ама ти кажав дека не даваат за 8ми март за да не те гледаат чудно, а ти ми се дурна.Дури ти кажав и за благи работи оти сите се радуваме на благо.Кај мене на раб кога ми носат коминтенти сум се радувала иако е тоа некој 5-6евра.Сега за Велигден има многу убаво декорирани чоколадца и затоа ти спомнав. Можеше да прашаш фино или да кажеш знам дека не даваат ама еве сега сакам да дадам.Имате ли идеја некоја? А не ти на сите што ти кажавме било што ни се дурна. После пак ми се извинуваш во порака и пак после даваш груб коментар. Мене не можеш да ме навредиш доволно искуство имам во животот , ама ти со твоето однесување ништо нема да постигнеш.Позз
За кратко не се ни плаќа. Најдобро онлајн види, секој паркинг има свое име и пишува колку минути е оддалечен. Кај нас на тој што е најблиску до влезната врата од аеродромот, една минута пеш, не се плаќа 15 минути и цело време коли доаѓаат и си одат, секогаш има место.
И јас дојдов само да прашам Што е со среда неработна @Ava.84 насекаде е или одредени места , да не останам без поклон купен , ама не за учителки за свекрва ми Ние од друга страна конечно се пријавивме во градинка Јас за 1ви мај ќе прашам дали поклон носите или скара Кажете ми и пробиотик нешто за меше , ќерка ми се жали незнам што да барам тука (6г е )
Јас разбрав само во Берлин дека е неработен празник. За 1 мај мене може скара да ми донесеш, скара е најубав поклон
Omnio пробиотик и храна од турски маркети прво па постепено и од германски. Лаксатив ако ти треба lax Bene е добар. Био гаја не знам дали и на поголеми деца се дава. И sab simplex капки ако има гасови во стомакот. Во март се рачуна како да касни тетката со црвено ферари или март не знае дека февруари има 28 дена?
Во Берлин е неработен.Јас работам во Бранденбург и сум на работа , а маж ми и децата дома. Инаку и мојата се жали на меше цела недела, термин во понелник добивме. Викам да е сериозно нешто ич не им е гајле. Инаку мојата на меше се жали од 2 год ја испитуваа неколку пати ништо не и е, ама за глисти не ја испитале никогаш па му реков на маж ми да праша утре. Први Мај е неработен и има протести обично.Скара не прават.Немој да ми се дурнеш сега дека вие ќе си правите. @gjoker4e +2 дена е во ред ако на тетка ти и зарибало ферарито.
Договорено Со храна нема проблем , т.е јаде исто што и мк јадеше 10 работи во круг Ама изгледа како малку стомачен да ја има фатено , потечно се искака , она се нема жалено инаку на меше , од многу одамна , и сварив чај камилица испи , несакаше од нане да пие , и и ставив топла крпа на меше , изнајдов после 2ч и провен кесичка од мк што сум а донела , а натокмвив со се сега еве како добра да е , утре прва работа пробиотик нешто такво и по термофорче. *ако се поеќе од 4-5 дена прошетај до аптека и ти Како тоа не се праве скара , има да се праве , да а зачадам цела улица Се шалам , ја поима немам уште ништо со тие ствари ако сме 3м тука , тек сега ќерче а пријавиме за градинка па дури почне , допрва ќе почнуваат моите трагикомични прашања
Гугл вика дека децата на таа возраст многу често ги болело стомак, малите деца до 6-7 години отприлика заборавив точно не ми се гугла пак. Види на Гугл според изгледот на каката може одма ќе знаеш до што е.
Pa kako vi se ponashale vas od gradinka a jas za poklon prashuvam, normalno deka ke imam takvi odgovori
На 2ри март требаше да добијам ама не ми беше јасно дали ми касни или дека февруари има 28 дена. И викам сигурно и тебе ти касни па да не се контраме за џабе. На одмор сум и денес приметив дека од градинка одма опипаа ситуација, јас го носам, покасно го носам, едно дете враќам дома, и кај и да е ќе ми се јават да го земат и на страв седам сега. Па после нормално дека никогаш нема да добијат подарок кога ниту еден одмор не ме оставија да одморам.
Ако отворам конто во N26 од кој банкомат ќе вадам пари? @SanelaS отвори ти? Маж ми вика да не се глупирам дека ќе останам без платата.
Istoto i maz mi rece i mi vika sigirno e toa.Jas citav deka e sigurno, ama posle komentarite se predomisliv i ne otvoriv.Da ne gi mislam.
Od maz mi haa. A da sekade e pozitivno i lugeto bea zadovolni. Imase nekolku vidovi na karticki i besplatno vadenje na pari ama zaboraviv kako bese se toa.
Аре ју сириос со мабетиве? Се надевам иронична си. Иначе, од 75та некаде 8 март е меѓународен ден на жената. Конечно западњациве ваљда решиле дека треба да баталат инаетење со комунистите И дајте ве молам, престанете со тривијализација на празников. Секоја година иста песна. Барем ќутете, кога веќе не знаете да цените оти некој се борел за да ви овозможи да уживате во слободата која денес ја имате. И да, безобразни бевте со членката, баш како што доликува на типични западњаци со потсмев, со сеир, со сВе