Мајки имате ли порачувано детска облека од оваа страна: Ме интересира каков е квалитетот на материјалите и дали е кинеска роба од типот на pat pat i schein. Дајте ми предлог за некоја друга (нестандардна, не од типот на H&M i C&A) страна за детска облека. Некако овие стандардниве не само што забегаа целосно со цените туку и квалитетот е за никаде, едно перење и крш.
Do kaj ste so promenata na pasosite i drugite dokumenti so novoto ime. Mi se smaci od pravenje pasosi ama navistina .
Не ми се верува дека во Актион ме одбија за мини џоб. Односно треба да ми се верува дека сигурно работното време не им одговарало. Петок имам термин во Woolworth или како и да се вика. Што да кажам за да ме земат? Некои магични реченици? Јас па бев убедена дека секаде ќе ме земат, не знам во кој филм сум била. Мора да ме земат овде бидејќи шефицата е срце. Ќе частам кафе после.
Мене сите тие теди, кик и слични ме одбија т. Е не аплицирав само прашав дали може само наутро да работам сите ми рекоа бараат флексибилни луѓе затоа цело време имаат огласи де. Јас пола година барам работа во овие што ги спомнав прашано само усно, по Бекераи аплицирано со нагласено дека можам од 8 до 13 да работам не ми се ни јавија и уште на 3 места уште на бешпрехунг видовме дека нема да оди зошто на две места беше работното време до 14:30, а едните од 07 наутро и за сите овие три работни места бев сигурна дека ќе ме примат да можев да работам во нивното одредено работно време. Додуша јас барам тајлцајт не мини џоб
И мене многу тешко ми оди баш од таа причина дека можам само од 8 до 13 часот. А еве го јуни каде е треба да почнам…
Јас од Мк имам поклони од продавницата и за тие пари не е лош квалитетот. Инаку имам нарачувано еднаш фустанче од vertbaudet.de и стигна се на време.
Девојки, имате ли искуство со земање на лек од аптека овде со рецепт од Мк? Некаде имам прочитано дека тоа било можно...