Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    1.647
    Допаѓања:
    7.349
    Оди заедно ќе почнеме да пушиме или на нешто појако директно да одиме :swear:. Ќе помине што и да е. Може на враќање закачиле. Зар цела недела кај вас без симптоми беа?

На Biljarkata, Ava.84 и Chantal им се допаѓа ова.
  2. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.050
    Допаѓања:
    36.381
    После со кого ќе правам муабет за симпатии. Не ме оставај на цедило сега. ]:)
    Јас мислам дека му се свиѓам на мојава симпатија ама јас сум премија за него. Морам јас прва да му дадам знак. Уште не знам каков знак Ава. :rofl:
    Не знам дали некој магија ми има направено или што е работа ама типов е тип што ми се нај антипатични. :drunk: На одмор е, на 11ти март се враќа, тоа значи досадни цели 7 работни дена ме чекаат. :yawn:
    Утре сум слободна, а тој е од задутре на одмор, па се мислам да отидам утре до работа, да смислам некоја причина, тоа може знак ќе му биде дека заради него сум отишла. :drunk:
    30 години наполнив, се понашам ко 20, изгледа мозоков грешка е нешто

На Biljarkata, Ava.84 и mal.ecka им се допаѓа ова.
  3. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.812
    Допаѓања:
    33.760
    До две недели од контактот може да се без симптоми.Се надевам само да не пренесам на работа нешто колешката ми е 7недела трудна ,а пред 3 месеци имаше спонтан:(.

Screenshot_20240229_060116_Chrome.jpg
    Џоки мојот цела недела не е тука.Добивме слики од колешката па го има со грб на 2-3места .Утре се враќаат ,а јас морам 3ч минимум да одработам па може ќе го видам,ама малото ми е со растечен нос и од таму огромни гурли па ќе видам сеа дали и ќе одам со обзир дека јас сум на ред да останувам:smoke:.
    Ќе почнев да пушам ама 10 евра цигари :tmi:.

На Biljarkata, SanelaS и gjoker4e им се допаѓа ова.
  4. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.050
    Допаѓања:
    36.381
    Јас купив цигари и пушев кога бевме на прославата. Секој ден имам цигари и упаљач во ташна ама кутијава 3 месеци веќе ја имам, не знам дали имаат рок цигарите отворени. :?:
    Завчера знае симпатијата дека нема да се видиме и не сакаше да престане да зборува со мене ама јас мртва ладна и отидов и само чао викам. Он си нема појма дека ми е симпатија.

На Biljarkata и Ava.84 им се допаѓа ова.
  5. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    1.647
    Допаѓања:
    7.349
    Оо је шајзе. Бегај Ава бегај од неа. Оно не би требало ама кој знае.

Добив нот термин кај дерматолог за утре. Кај на маж ми тој што го спомнав. Нели он тогаш на приватно, е сега за неа и без убервајунг да сум отишла, не било проблем, ќе сределе они после се што им треба.
    Киндер арцт не можат веќе ништо да сторат, освен ум да дадат да кажам нот е.
    Сега се нервирам што вчера не се јавив. Ама чекав нели чудото да се деси. Кога ќе видам, нашите у споредба со вашите се супер.

На Biljarkata и Ava.84 им се допаѓа ова.
  6. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.812
    Допаѓања:
    33.760
    Ние сме дома со малата.Од кај др ми викаат прати слики ,а на детето очите чисти без гурли Не требало антибиотик|(.Ми дадоа кранкшрајбунг за денес и утре и и викам на сестрата па ако детето е добро што ќе ми е за утре.Ќе сум видела и сум можела во кранкшрајбунгот најдоле да пишам колку дена останувам.Е ова не го знаев ]:).Значи 7 год грешка сум го пополнувала(facepalm). Земаме редовно боловање и колку ни дадат толку ,а имало денови кога децата се супер (facepalm).

Абе изгледа и јас на ситее им се смеам само на симпатијата сум му сериозна.Една колешка што ме изнервира минатиот пат.Пушат со симпатијата и плус еден кол и јас доаѓам и вадам си го сјајот за уста и додека чекам да ми ја отворат вратата си ставам.Они нешто за раб зборат и симпатијата нешто ми префрли ама јас не го чув и се вртам и он ми вика да не сакаш да да ти го пуштам тел на камера како огледало .Викам не.И др колега вика обчно жените си стават кармин тајно.А симпатијата вика или додека возат и јас викам и јас исто си ставам додека возам и почнуваме да се смееме , сакав да кажам ама семафорите ми беа зелено,а колешката продолжува со досаден муабет и он одма стана сериозен.Конечно ќе ми направе он муабет ама колешката досада:|.Таа кол ми толку антипатична не знае да каже морген и само оде кај шефицата и некој шпионира:puke:.
    Еј ќе дојдеше у старата канцеларија шефицата беше со нас и само на неа и кажеше морген ,а нас 3 не игнорираше(facepalm).Викам и на младата колешка кој не каже морген нема плата па да видеш одма како ќе дојдат и муабет ќе ни направат:D.

На малата ради бронхитот и правија 2 пати алерго тест излезе нема алергија.Ние беме на хомеопат и таа кажа дека ако почне на кожата да и се појавува тоа е добар знак.Се од внатре излавало надвор|(.
    После ќе ни дала некое кремче за кожата.Јас не продолжив со хомеопатијата ама после неа на малата не е спуштила на гради.Ама еве пред една недела прави 3год.Може и ради возраста да е. Лунгенарцот постојано не прашуваше дали има проблеми со кожата оти бронхитот и дерматитот биле поврзани.Како не сум прашала.
    Може како шо кажа Џоки и да го надмине од 3 год проблемот(fingers).

На gjoker4e, Biljarkata, јolene и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.360
    Допаѓања:
    8.692
    Освен во дм каде можам да извадам слики? Росоман може?

8. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.050
    Допаѓања:
    36.381
    Да.

На Chantal му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    5.812
    Ako ne ti se brzaat moze preku edna app da si poracas epten eftino

10. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.360
    Допаѓања:
    8.692
    За денес сакав кај нас дм реновираат ама не ми се оди до Росман за џабе ако нема. Фала ви сега останува дали ќе отидам или ќе се влечам уште пола месец. Пиши која апп за секој случај да ја имам

На Ava.84 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.050
    Допаѓања:
    36.381
    Беше симпатијата денес. :inlove: Кога слушнав дека иде целата се исповозбудив. За на крај да се изнервирам нешто. Ама ако. Со едно зелено дуксерче. Сигурно се знаеме од претходниот живот. :P
    Не ми е јасно зошто едноставно така некогаш си кликнуваме со некој.
    Мм ми ги наброи сите негативни работи на мојот симпатија, а мене сето тоа ми е симпатично кај него.
    Јас уставри само сакам јас нему да му се свиѓам. Ќе треба да пробам да запалам бела свеќа во портокал и рузмарин на полна месечина. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На mal.ecka, Ava.84 и SanelaS им се допаѓа ова.
  12. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    5.812
    Me potiknavte i mene so Ava da si najdam simpatija . Sega i jas so simpatija.

На Ava.84, Chantal и gjoker4e им се допаѓа ова.
  13. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    5.812
    FreePrints

14. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.626
    Може да ми кажете некоја сигурна страна за парична оштета при задоцнет лет?

15. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.952
    Допаѓања:
    177.744
    Како функционира? Имам уште еден куп за вадење.
    Ја во Росман вадев пред 2 месеца последно. Има сигурно.

16. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.050
    Допаѓања:
    36.381
    Јас ги вадам преку апликсцијата на дм и само одам и ги подигнам таму.

17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.952
    Допаѓања:
    177.744
    Не знаев дека има таква опција. Јас таму одев да вадам преку телефон. Супер ќе знам за следен пат.

18. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.764
    Допаѓања:
    34.038
    Трипати до сега уапешна соработка со нив малку трае но уапешно е Screenshot_20240302_133720_Facebook.jpg

На Gosh, Ava.84 и Chantal им се допаѓа ова.
  19. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.812
    Допаѓања:
    33.760
    Шо праите?Јас после два дена станувам од кревет.Ме фати температура и цело тело болка.
    Туку дојдов да ви кажам нешто смешки.Слушајќи ја на Католина песната "За кого" ми текна на зборот либе.
    Кога дојдовме тука си купивме броеви од Алди со маж што уште ги имаме и се исти на крај со еден бр разлика.Си го запишав како Meine Liebe .Така ми стоеше до пред неколку месеци кога укопчав дека ми е грешка и тоа слушајќи ја шефицата дека на нас женските ни вика мајне либе, а на мојот симпатија му вика Meiner Lieber:rofl:.
    Па го сменив маж ми со името негово арно ама колата ми стои некако смешно ,а на Viber ми стои име Liebe(facepalm).
    Така учете германски на време:drunk:.

На gjoker4e, mal.ecka и Chantal им се допаѓа ова.
  20. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    1.647
    Допаѓања:
    7.349
    Ја ги испратив да се шетаат малку, демек да присоберам дневна. Еве 20 мин на телефон блеам без врска. Изморена сум ептен.

И телефон ме нервира. Многу ме поправа кога пишувам. Треба да го исклучам.

На Chantal и Ava.84 им се допаѓа ова.