Ќерка ми немаше буквално никакви реакции.. од другите беше плачлива неколку дена. Секој е со различно искуство.
Мојата од првата доза на 10 тиот ден имасе темп . Втора доза ништо. Ја стави на год и 1 месец. Реакција се јавува тој период после една недела 10 дена.
Edni vikaat sekoja vakcina ima dejstvo da se pojavi tt do 3 den , nekoj vikat do 2 nedeli uff strvarno neznam,
дали ги собирате кодовите? Ако не а имате дома ве молам пуштете ми у порака слика со код ги собирам за синко но скапа инвестиција од утре 20% ќе имаат во кауфланд па ќе накупам уште еден мал тон благоо
Ај мала помош, глава ме фркна, преведувам и пак ништо не се разбирам... Dieser Bescheid wird gem. § 86 Sozialgerichtsgesetz (SGG) zum Gegenstand des anhängigen Widerspruchsver- fahrens. Што вели, немам право на жалба или?
Спојлер А ова го прочиташ? Можеби ова ќе го разбереш. Ќе видам сега и јас дали ќе го разберам. Уствари го разбирам ама милион подточки има. Кога ќе го прочиташ ти најдобро ќе знаеш твојот случај дали има право на wiederspruch или не. Некогаш ми се плаче што некои зборови не знам на македонски да ги кажам.
Здраво, Пасошот на керка ми истекува за месец дена, ние за два дена одиме за Македонија и не можеме да ја чекираме картата пишува дека треба да има важност повеќе од 3 месеци, дали некој имал вакво искуство и што направил? Ви благодарам
Здраво некој да ми каже дали hirse ili millet e исти збор односно просо? И кое според вас е добро при воведување на храна. Ако може со слика што сте користеле
Ја ова скроз поинаку го разбирам. Како овој извештај е според тој и тој закон дел од тековниот приговорен процес. Поима немам дали воопшто прави смисла некаква. Ај тебе посвежо ти е. Ммр кога ја прима твоето, дали и друга некоја ревакцина имаше во истиот ден? Како што гледам на картонот треба на 11 месеци трета вакцина од оваа поима немам сто валентната и ммр. Белки не ги стават сите наеднаш?
Ова од дм. Имаш и инстант во дм, Росоман па и низ маркетите. Побарај . Од инстант два три пати направив и се префрлив на ова.
Има и од хипп и од холе. Сигурно и од Росман има. Ова го користев јас, ама многу кратко. Почнав да варам зрно, повкусно и е.
Ова исто го разбирам како јолене дека според парагаф -член 86 од тој закон по предметот на приложениот приговор.
@Jolene @Ava.84, фала ви. И јас така го разбрав, ама по грешка место еден член од законот, ова сум во напишала тука, па затоа збункава. @gjoker4e, фала ти пуно, баш ќе прочитам сеа. Вчера барав, али се друг закон ми искачаше.