Во Теди може да има, ама во меди нема сигурно Јас зедов од Екшн и е доста стабилно, затоа ти укажав на него. Или Хоби, Хорнбах ако имате да видиш
Ние последно од Globus Baumarkt земавме , по турските дуќани , и балканските можиш да најдиш исто. Еднаш видов и во Лидл , кога имаат недела со производи за кампирање тогаш може да начекаш таму. и во Aktion исто имам и јас видено.
A da Si narachash od net? Amazon ima, mislam i u Bauhaus i slicno imaat. Ama ti ustvari sakash da Si shetash niz dukjani, taka da baraj .
Здраво женскиии ♥️ Дали некоја има патувано со 2ипол месечно бебе Германија-Македонија? Доколку да, ве молам искуство како сте поминале.. Доколку не, дали би имале храброст со мало бебе на пат? Прекрасни стеее ♥️
Со кола патувавме дури . Ок поминавме. Т.е супер помина. Тогаш се барем лесни, млекце, кака, спие. Толку. На секој саат ипом мислам спиеше тогаш..така да голем дел од времето ќе го преспие. Во кенгур или марама, ќе си се гушкате. Ако се мора, ќе се оди. Тоа е.
Го знаете Will Parfitt на инстаграм од Magic men Astralia Во мај беа во Хамбург и Минхен ама некако далеку ми е тоа Кога ќе дојде поблиску обавезно одам на такво шоу кој ќе дојде со мене?
Она видеото од Силт и од фрижидер што излегува, така ми влезе во глава и цел ден во себе си пеам ауслендер раус…зараза. Стварно ако не падат во кое село во Македонија рековте ќе се збираме?
Мене ќе ми се фатат, што ќе ме вратат. Прво нека ме најдат кај сум . Пошто и ја поима немам кај сум. Инаку уммое село сите ќе не збере. Никој не остана веќе. Тука таму некоја баба/дедо. Младина на прсти се брои. Колкава е шансата дека ќе ме вратат од итна, ради сомнеж за херпес кај малото.
Во недела нема отворени доктори па затоа мораш на итна. Не верувам дека ќе те вратат ама дека ќе направат ќе направат.