А мојов на 3 години со памперс. Ненормални мајки сме ама ете треба некој да не освести. И кај мене и двете страни е благо солено. Последно киндер чоколада на топло стоена расѕопена и мириса на кисело и двајцата стомак ги болеше и ги фрлив во канта одма и мм вика е ти додека ги фрли по 4-5 изедоа. Он не се ни посомневал дека нешто може не штима. А не штима ни самото давање додека ручек се спрема. И после викаат не јаде. Епа не јаде у пм. Вие јадите. Ау чадам од сите страни.
Вие млади сте, со многу живци, штом се нафаќате со недели да седите. Ау Максималните 10 дена ги сведовме на 5, и можам да речам- таман сме
Последно бев пред 3г. Пред последен пат пред 6 години. Ако се водев по некој план ќе требаше летово да отидам, ама за нареден одмор барем уште 3 ќе минат за да се спотераме. Миров и комоцијата нема шанси да си ги нарушам ако не е баш одмор одмор. Туку мене утревечер гости ќе ми стасуваат. Едвај чекам.
Де не ме предомислувајте да не останам овде сама. Како што е 40 степени , а јас со алергија од сонце. Ние втори пат ќе одиме оваа година, планирано од лани, ама догодина дефинитивно ќе направам упс заборавив како се бухира лет.А што убо му викав на мм кажи каде ќе одиме на одмор јас директ ќе дојда и директ ќе си ојда. А што ќе правам тука симпатијата на одмор ќе биде.Си мислам немам симпатија во Мк може па ако идам да си најдам некој.Сигурно нема да е намрштен како овој овде и сигурно без знак ќе му текне што треба да прави.Џоки најде ли некој кажи сеа на другарките има ли таму лепи момци?Да брзам да доаѓам или да си го чекам намрштениот да се расположи.
Ахахахха ши му е бе стварно и јас лани бев 4-5 месеци ни на живо ни на мртво се смеат хахаха лудилооо ама стварно не разбирам Мене менаџерот ми беше шваба само и не му се живееше у четри пет месеци еднаш го видов само какви заби има хахахај
Das ist aber Schade... Да знаел дека за толку кратко ќе си отидеш и нема да се вратиш па плус и дека до толку ќе мрчиш на фемина против Дојчланд, секој ден би ти се насмевнувал па ако треба и би ти намигнувал . А сега ако ти добро не си го вртел плескавиците во Мекдоналдс па не бил задоволен од тебе... е тоа е веќе нешто друго...
Ахахаххахаха не мрчам ја мене не ми се свиѓаше си заминав неам шо лошо да кажам на кој му одговара си е таму ама така беше и германците кои ги среќавав обично си беа намрштени
Леле а мене па обратно. Во мк никој не ми се смее/ше. Сите намуртени и сместени, а овде од сабајле ко ќе излезам со сите насмевка и поздрав. Со старите баби муабет обавезно. Дури и со комшија што сме му гласни се поздравуваме. Да беше мк сигурно ќе ми ја искршеше количката во влез досега. Ама овде ништо не и е, на никој не му пресметала. Не постиме ние овде. Прашај негде во друга тема.
Јас лани кога постев за богородични пости. Јадев компир ориз мн зеленчук и овошје. И кога беше дозволено риба.
Истата храна што и Мк. Ама ако мислиш на веганска плескавица и салама подобро да не се пости. Немам постено.
Не знам дали сум ви кажала за комшијава ама органски не можам да го поднесам. Кога дојдовме овде ми напраи муабет дека сум личела на покојната му жена на мои години. Жена му не само што не е покојна, туку е пофит и од мене и мерцедес вози. Старо дртало. И знаете како што бива со стари од што им е досадно во животот ми се вртка цело време низ двор. Арно ама само нешто чачка и ми ги полни кантите за џубре. Имаме 2 био. Минатиот пат само што ги земаат утрото, не знам кога успеал да ги наполни и двете со гранки и лисја. Оставил на двете сосем малку простор. Значи истиот ден, а 2 недели до следно проаѓање на камионот. Леле кога видов ми се споија жичките. Да беше пред мене ќе го задавев со голи раце. Земав едната ја испразнив во една огромна грмушка позади во двор кај што и иначе се празни трева. Не сме само ние, 3 спрата сме и сите секојдневно ги користиме истите канти. Истото ми го праи и со црната канта за се и сешто. Вчера наполнил дрва искрено не знам каде ги нашол. Не се ни од наш двор. Маж ми е на боловање има проблем со ногата не може да гази, сите се испозаминати по одмори и ај јас да ја донесам кантава напред оти денеска ќе земаат ѓубре. Едвај ја дотегнав од што беше тешка. Едвај. Моментално има некое камионче кај него сечат некоја елка, скоро сум сигурна утре сабајле ќе ми ги наполни кантите, ако не и од вечерва. Кажано му е на газдава да му рече, ние исто му имаме речено да не ни полни канти, дека ден пред да се земе ѓубре ако има место нека стави што сака. Некогаш немам простор каде да фрлам какани пелени ради него. Ама не, тој ги полни истиот или следниот ден откако ќе ги испразнат. Кажувај те каде можам да се пожалам? Негде мора да може да се пожалам од него оти на раб сум да го активирам Балканското во мене и следно да му ја истурам кантата пред врата.