Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.846
    Допаѓања:
    176.638
    И таму проверив. Ги нема. :doh:

2. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.337
    Допаѓања:
    285.957
    Кој модел го бараш:wasntme:
    Јас си ставам известување на заландо и чекам да ми пратат мејл кога величината која ја сакам е достапна.
    И од Отто сум имала среќа да начекам некои обувки.

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  3. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.337
    Допаѓања:
    285.957
    Кој модел го бараш:wasntme:
    Јас си ставам известување на заландо и чекам да ми пратат мејл кога величината која ја сакам е достапна.
    И од Отто сум имала среќа да начекам некои обувки.

4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.846
    Допаѓања:
    176.638
    Си ставив и јас на Заландо нотификација да ми стаса, ама мислам дека овие бои тешко пак да ги има.
    Ги сакам Adidas Originals Spezial alumina wonder beige. Втора опција ми се earth strata. Ама првиве ми се љубов на прв поглед. Ги видов пред некој месец и си реков што ќе ги земам сега кога не можам да ги носам, оти зглобовите ми се отечени. И ај као ќе ги земам на пролет, ама сеа више ги нема, само големи бројчиња наоѓам и многу ми е мака. :doh:

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  5. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.337
    Допаѓања:
    285.957
    И јас ги чекам чекам Earth Strada , 38:D.
    Во меѓу време го искористив попустот за
    овие
    IMG_0427.png

На fairy88 и Yowannty им се допаѓа ова.
  6. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.846
    Допаѓања:
    176.638
    Убави. Со здравје да си ги носиш. :)
    И двете ги нема нигде, известувај ако ги начекаш. :D

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  7. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    8.003
    Movido,About you,eschuhe и други.Не ми текнува во моментот.
    Ако се мислиш дали некоја страна е превара,ќе го внесеш линкот на страната на Verbraucher centrale и ќе ти покаже дали е вистинска.
    Линк https://www.verbraucherzentrale.de/fakeshopfinder-71560

Сега гледа Дани што пишала.Јас гледав да купам Адидас Самба или Газеле (многу ми се убави на изглед) и намерно ги пробав во продавница да видам како лежат на моите нози оти сум специфична:rofl:
    Што да кажам се чувствував како на земја да газам,ме заболеа одма новите и викам овие не се за мене,батали мода:bandit:.

Последна измена: 21 јануари 2025 во 08:14
    На Yowannty, Biljarkata и јolene им се допаѓа ова.
  8. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    7.164
    Леле исто. Нарачав сто пара сега зимски и се вратив, нозете не трпат веќе. Мора да е екстра анатомски, инаку два чекора не можам.
    Не знам до што е, особено на зимо, едната нога толку многу ме боли од доле стапалото, што не можам ни да згазнам. Особено на минус температури.
    Не знам порано како сум носела и штикли и стилето кондури. Сега се мора да е широко и згодно.
    @Biljarkata ти беше со проблеми во стапалото. Абе шилци само на пета ли може да има. Мене ме боли понапред, на средина на перничето под прстите. Ако ме разбра.
    Кас се оди за ова, на ортопед ли? Во зима е најизразена. На допир не осеќам никаква калцификација. Ама тоа изгледа се гледа само на снимка или?

На Chantal, ALISA0000 и Biljarkata им се допаѓа ова.
  9. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.005
    Допаѓања:
    180.020
    Калцификати може да има на било кој дел од телото, мене матичен ме прати на ренген (според опис на симптоми) после формално на ортопед ме прати, тек ортопедот ме прати на рехабилитација.

На Chantal, ALISA0000 и јolene им се допаѓа ова.
  10. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.005
    Допаѓања:
    180.020
    Da si gi kupam li ?:wasntme:

На Ava.84 и јolene им се допаѓа ова.
  11. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    7.164
    Купи си Билко што се мислиш. Ја едни на штикла дебела се мислам дали да ги нарачам :D.
    А на баба ми се смеев на времето ко ќе речеше шилците ја болат. Дирекно до дада во баба ојдов, скокнав фаза тетка.

Детево ојдов да го земам, и се вратив. Заспало таму. Заспала.
    Вчера и реков на воспитувачката да почекаат малку со следен обид, оти последниот пат надзат тргна после тоа. Денес сама си заспала и тоа во количката нејзина. Ни млекце, ни бутур. Сега чекам да ми се јават да ја земам.
    Еве дека и меѓу две личнсти само, очи во очи расипан телефон. Секој си прави што му одговара.
    А сабајле дури си викаме, како што се договоривме вчера. ЈА у моја глава да си ја земам пред спиење, они си терат да ја успијат :D:rofl::rofl:. А дома ме масира и сред ноќ да ја држам у раце и дека во количка не сака да спие надвор. Мајмуни значи, мајмунести.
    Ајде само да заврши ова со привикнувањето. Преска само што не ја изгушкав воспитувчачката од среќа.

Надвор ладно, а според прогноза сонце требаше да има. Ја само што видов дека од овие денови полека у плус одиме, одна подобро се осеќам и пролетна облека барам. Нема врска што пред малку сиво и магливо надвор, не знаеш сонце ли е, месечина ли беше. Важно прогнозата вели ќе се стопли.

На mal.ecka и Chantal им се допаѓа ова.
  12. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.846
    Допаѓања:
    176.638
    Ако си ги гледала тие што се ептен ниски, имаат и самба и газел такви со сосем ниска плута. Тие ич не се комфортни. А имаат и со нормална и висока плута. Имам ја самба со плута и се покомфортни од тие најниските модели. И на децава им имам земено газел и ок им се. :) Ама овие сеа што ги барам, Spezial се многу покомфортни и од самба и од газел.
    Искрено јас сум цело време во ранерс на Најк и секогаш бирам патики за трчање оти се најкомфортна патика генерално. Ама еве ми се погодија и овие. :) Имам и на Марко Поло и Хилфигер, ама тие се само лични, кога и да заглавам цел ден во нив, ме болат стапала и плус петата ми ја уништуваат и ми станува тврда. Со адидасов немам таква мака. :)