Само очите и ги проверија фактички и вратот дека рече кај ушите да боли. Заклучок: кога паднала вратот се свиткал и од тука имало проток на крв до главата и затоа и се вртело. Топли облоги на вратот и еднаш ибупрофен да дадам и еднаш парацетамол. Што и се лоши викам да ја проверите да не има слабо железо, и секако и јас мислев од око да ја провери и од око кажа дека нема ама сама рече ако сакате ќе провериме и со крв и ок нема слабо железо. И јас вчера ја проверив и изгледаше се ок ама од време на време викаше дека главата ја боли и дека и се врти и за секој случај најдобро на педијатар.
elternzeit здраво колку време однапред треба да се пријавам во agentür für arbeit, при крај ми е EZ? arbeitsuchend ili arbeitlos ? детево е на градинка 0д август не знам как0 ќе е со привикнување.. NRW покраина p.s. и каква е процедурата ако 0станам бремена за 2ро дете ?
Не знам дали ќе ми верувате дека навистина не сакав, значи навистина несакајќи и во теретана најдов симпатија. Не ми се отвораше вратата и за неколку минути доаѓа он и на него не му се отвора вратата, треба код да скенираме за да се отвори и не функционираше, и он се јави му објаснија што како и ја отвори вратата. Вчера тоа. И денеска го гледам на улица, знам кај живее, неколку згради подолу од мене, и жена и бебе има, и регистрација на кола му знам сега и адреса.
Е Џоки овој ти го одобруваме, за мотивација да имаш да вежбаш. Браво што ја надмина анксиозноста да одиш во теретана. Сега подучи не и нас како да се опуштиме . Ја денес три саати трчав надвор, белки нешто ќе има влијание и на стомаков. И одолеав да не си купам ништо глупаво за јадење, додека мадам мини тантрум имаше оти не и зедов бреце. Бреце та бреце, за една уста и после ние да дојадуваме. Не не.
@Biljarkata драга , кај вас дијагностицираа шарлах , ама без тт ? Ако не се лажам . Синко се осипа цел по цело тело , го однесов на лекар на Bereitschaftsdienst и рекоа дека е шарлах. Осип на телото , јазикот бел со наслаги , Himbeerzunge. Антибиотик доби , две шишиња .
Дали имате искуство со перут во главата? Ама кај децата? Ако некоја користела нешто што помогнало ако сака да сподели, а да е притоа соодветно за 2 ипол годишно?