Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.791
    Допаѓања:
    34.120
    Уф ме утеши (fingers) .
    Ја као што секое утро брзам ќе ги заборавам во сигурниот ќош :devil:.
    Еднаш седнавме и количката ја заборавивме на паркинг среќа сензорот од колата па не ја сплеска маж ми :wasntme:.

На Selena01, SummerGirl и gjoker4e им се допаѓа ова.
  2. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.160
    Допаѓања:
    36.742
    Нема ни прва ни последна да бидеш што дете заборавила. :D

Јас порано се чудев кога ќе слушнев/ прочитав дека некој дете заборавил ама малиов е такво мирно дете што многу лесно можеш било каде да го заборавиш па сега јасно ми е…

Во количка кога сум го возела цело време ѕиркам дали е сеуште тука дека е премногу мирен она сталожен како се да му е подмирено во животот.

Ќе стануваш 15 минути порано. :rofl: Те советува некој што сабајле требаше пред школо да е 7:50, а 8:10 стигнавме. :doh:
    Ич не можам значи јас деца да носам
    Мм нема никаков проблем, мирни се и секогаш на време

На Selena01 и TutiFuti им се допаѓа ова.
  3. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.791
    Допаѓања:
    34.120
    Проблемот не е во мене синко е влечко секогаш викам ајде ајде. Сабајле си оставил ранецот па јас се враќав по него (facepalm) среќа лифт има зградава инаку незнам што ќе беше рано насаабајле :wasntme::headbang:

На gjoker4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.160
    Допаѓања:
    36.742
    Епа јас надоле напишав за малава ама избришав. ]:)
    Исто е и она, толку споро станува од кревет и толку споро се облекува, сабајле кога стана и викам супер само 7 минути до излегување низ врата имаме. :D И секако дека касневме. Сигурно ген од вашиот крај имаат. :rofl:

5. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.791
    Допаѓања:
    34.120
    Незнам искрено ја не сум таква ама по машките изгледа сите се такви (facepalm).

Сабајле доаѓа Gls и ми носи пакет комода у два дела човекот пишка тешко му е вајда било едниот беше 24кг а др 29 кг . И сакаше внатре дури да ги внесе му реков не фала али по зборењето 100% е македонец и прошлиот пат кога се стрчав по пакет го прашав пакетот за ристиќ [не е мое презиме ] ли е тој ми одговори со ДА па после рече ЈА 8-|.

Фино човече алаф нека му е (y).

На SanelaS и gjoker4e им се допаѓа ова.
  6. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.180
    Допаѓања:
    6.053
    Kaj nas postarite se sìte od Istocna Makedonija sekoj den si se muabetime.

На gjoker4e и TutiFuti им се допаѓа ова.
  7. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.366
    Допаѓања:
    8.715
    Леле на темава, пред месец дена чекам да дојде мајстор нешто за греењето и ѕвони викам халло и од доле слушам “ма хајде отвори бона”. Јас остварам и стојам у ходник цела збунета се качува Германец и во лик и презимето на униформа германско. После тоа веќе на германски кумунициравме толку го научиле колегите

На Marge, Yowannty, TutiFuti и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.830
    Допаѓања:
    33.833
    А нас што ни се случи во саботата.Бевме со децата во парк и децата се лузгаа на лизгалката и јас ставам палтињата на дрцата на земјата, седнувам и му викам на мм . Дој седни остави ги децата.Еден маж до нас вика ма седи.Мм седна и мажот не прашува од босна ли сте?Ние не од македонија.Он ах и ние ,а вие он вика јас германец сум ама оти работам со босанци научив босански.Човекот не разбрал што збориме.Вели интересени се словенските јазици имаат м огу сличности Нормално ние зборевме на германски и на крај ни вика довиџења:).Интересно беше дека некој германец научил друг јазик од мака изгледа:).

На Yowannty, TutiFuti, Chantal и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.774
    Допаѓања:
    24.142
    Си се рашетавме, се прибравме, и правев јадење во кујната, кога гледам надвор полиција пред зградата, ги испитуваат комшиите шо како.
    Некоја кола застанала на патот и фатиле некоја жена и ја пикнале внатре :worried:.
    Сега ги бараат сторителите.

Колку мало ова место а колку опасно.

На Selena01 и gjoker4e им се допаѓа ова.
  10. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.774
    Допаѓања:
    24.142
    Aпдејт за жената
    Мм поминал покрај еден парк, незнам за кој поточно збореше, и некој му кажал дека таму ја нашле жената мртва. :worried:
    Фул полиција било.
    Дали е вистина ова незнам.

11. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.774
    Допаѓања:
    24.142
    Фолс аларм луѓе, маж ми знае дека се плашам и со цел акл ми се јави да ми каже дека ја убиле, мртов озбилен. Ме лажел.
    Скапаник еден. Педер.
    Каква галама дигнав аууу.

12. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.160
    Допаѓања:
    36.742
    Па да ама не можеш да знаеш зошто ја пикнале во кола.
    Кај мене пред зграда страшно тепаа жена и ја качија в кола, од утредента женава пак си е во врска со едниот од нив. Ако помогнеш и тебе на око ќе те фатат. Тепачов сеуште доаѓа кај мајка му разведена и брат му пијаница, тепачов е разведен исто, многу е симпатичен и изгледа и се однесува скроз нормално, да го видиш нема шанси да си помислил дека овој глас на женско би повишил, а не пак да удри женско.
    Адидас сеуште привлекувашшш значи, дај пушти малку латино музика или метал што слушаш и кажи си дека прифаќаш се и дека се што е е баш онака како што треба да биде. Може само подобро да биде. :l: И ќе видиш како ќе почнеш само развиени мажи да гледаш. :P

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.774
    Допаѓања:
    24.142
    Не ми збори за развиени мажи, во овулација ( така мислам се пишеше) сум. Горам и горе и доле. Како мачка во фебруари се осеќам :inlove:

14. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.109
    Допаѓања:
    179.448
    Се пресмеав. :rofl: