Може уште малку досадна да бидам нели. Од четврток сум на работа. Сеуште се мачам со истите работи. Единствено добро е што знам дека после ова мачење ќе бидам едно ниво повисоко во животот. Таков ми е распоредот мене, се измачувам па следи позитивна промена. Скренав веќе дома. Малава уште малку ќе полни 8 години. 8!!! Дали ја живееме секоја секунда правилно? Кога поминаа осум години? Осум! Кога ќе сме сфателе дека времето не постои тогаш ќе ни се разјаснеле многу работи. Колку беа мирни прееска на маса си викам требаше четири вакви да имам на масата сега. Ама тоа се само тие секунди кога се мирни и сложни. Ме плаши тоа што додека да трепнам ќе има здравје 16 години!
Женски, бил ли некој скоро во мк со кола и како е низ Србија по автопат? ... И...имате ли распуст за велигден и кога ви почнува?
Спојлер Не знам дали ја имате видено. Совршен подарок за женско дете на некој во Мк ако имате. Има различни кукли ама мене оваа најмногу ми се свиѓа. Дури и за себе би си ја купила. Се надевам дека навистина вакви се и не е лажна страна. Во ништо не верувам.
Бевме сега за зимскиот распуст. Србија топ извозевме навечер не фати воопшто немаше гужва . Возевме по новот автопат не низ белград по центар. Нашиот е од 07.04 до 21.04. Да оваа година се поклопуваат двата велигдена.. @gjoker4e мене искрено ми е страшна . И воопшто некако тие кукли реалистични ми се страшни
Ние скоро не сме возеле, гостите кога ни беа во јануари, не се пожалија на ништо. Ако те интересира генерално, супер е автопатот. Распусти во дојч сегде различно се. Види слика. Спојлер: Распоред
Абе прашувам дали ќе праите гужви по граници или како? Ако чекаме пак 8 саати на мк граница да си спремам бесилка со време И со протестите во Србија , дали има импакт на транзитот. Големи планови џанам Поарно да си планирам летен одмор, а?
Ако, во лето е најубаво, немој сега да праите гужва. Ние сме стари луѓе, не можеме 8 саати да чекаме, бешика, кичма, таквимитиработи
Не можам да те замислам тебе во Македонија. Или ти зафалија некои билки што само таму ги има или еве не знам што би правела таму… Седи си кај што си. До толку сум одморила овие 10тина дена што по цела ноќ сум будна. Спијат саат време и пак будна. Ама не смеам да станам дека деца одма по мене ќе станат, морам да лежам.