Ако се бели со Danklorix ги ставаш малку повеќе стојат и после нормално на перење. А за др боја незнам
Последна вакцина и е 2021ва година значи на 4 години. На 5-6 години пишува ревакцина тетанус. Ги имате ревакцинирано на 5-6 години. 8 ќе полни сеуште ја немам дека нема у прегледи, а повик за вакцина не сме добиле, само случајно кога бевме за влакното на нога нели рекоа и онака за џабе сме дошле па ако сакаме може ревакцина да прими, ама реков не дека јас за вакцина со месеци унапред се спремам психички.
Ajde vie sto poveke se sminkate davajte preporaki na pudri i takvi preparati i sto stavate od sminka, da obnovam sminki malku.
Зависи до лицето, суво мрсно. Ја за пудра сум верен фан на Manhatann не ми се тешки на лице за секојдневна употреба. Маскара било која со трепки сум секогаш. Имам и пробано и од Catrice производи и супер ми се и за буџет вака.
Исто како мене значи. Најважно е редовен пилинг. И јас сум со сува кожа и бел тен, доколку не правам пилинг редовно ми се појавува првут на кожава, ми се лупи. Јас ги користам и сум задоволна од овие два. Едниот е поскап другиот е за неколку евра од дм и е топ. Кога ќе го потрошам поскапиот целосно ќе се префрлам на другиот оти сум задоволна. Под секоја шминка ставам прајмер за хидратација. Од Smashbox сум имала неколку, од сите сум презадоволна. Неодамна го зедов и овој од Catrice од ДМ и имам позитивно искуство. На есенце не ми е пробан. Јас користам лесни бб креми за преку ден. Овие ми одговараат, посебно на лореал. Камени пудри и руж, бронзен повторно имам мешавина од поскапи од Даглас и Дм. Од сите сум задоволна. За подочњаци актуелно го имам само овој од ДМ, задоволна сум. Кармини, маскара, моливчиња имам од повеќе фирми, повеќе ствар на вкус би рекла, независно од кожа и тен, па не набројав.