Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    985
    Блиски сме. Ни дадоа и покана за погребот, тоест за во црквата. Дали потоа се оди и на гробишта?
    Фала за одговорот.

На MacenceEna му/ѝ се допаѓа ова.
  2. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.259
    Допаѓања:
    37.067
    Пак јас и моите проблеми, може слободно да ме прескокнете. :$
    И како да не мрчам пак. :)

Офф на каков разговор сум спремна не се ни свесни Макар што сеуште само 1% немам расчистено со себеси ама ако ќе се расчисти тоа само по себе. :D

Ај прво да пробам што совет би си дала. :D Џокерче тркалото се врти и кога они ќе имаат мали деца, ти ќе имаш веќе големи и самостојни. :rofl:

Чисто се пожалив, уште денес ќе го средам тоа што го имам на ум. :lol:

Избришав тоа што напишав ама битно се пожалив, прочитав како некој друг да напишал, си најдов одговор. :lol:

Море кога ќе се заинетам јас има да се чудат. :D Значи се си е таман, само ме мотивира сето ова за уште погоре. (y)

На Dancewere му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lavender13

Lavender13 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2022
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    5.154
    Сабајлинава бев во теретана и имаше еден така добар дечко, го гледам нешто 2-3 пати ми се врти ме гледа, и ми текна на тебе, викам вака ли џоки прави симпатии?
    Мене па толку не ми беше јасно што се гледа што отидов во вц да се проверам дали нешто имам на мене.
    Колку не ме бидува за вакви работи, дај некој совет :D

На gjoker4e и Dancewere им се допаѓа ова.
  4. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.259
    Допаѓања:
    37.067
    Сите пишуваат дека во теретана никој никого не гледа ама и не е баш така. :D Фактички, да, никој никого не гледа како вежба, ако е почетник се приметува одма ама тоа е скроз нормално, секој бил почетник и никој на никого не се потсмева, ама се гледаат онака симпатиски. :D

Претпоследниот пат, завчера, се уби гледајќи ме мојата симпатија, ама се правев дека не го приметувам, секако не ни знае дека ми е “симпатија” ама ете и он ме гледа, ама и не ми е симпатија туку само дента кога прв пат го видов додадно ми беше. :drunk:

Во теретана не гледам буквално никого. Приметувам дека ме гледаат ама не би сакала симпатија од теретана. :^)

Многу ретко среќавам женски во теретана, скоро секогаш сум со машки ама мене ми одговара тоа.

Јас се заљубувам во енергија, не во изглед. Па така и симпатијава мој главен, еден и единствен, од 23.10.2023 ми е симпатија, само што го видов се маѓепсав иако воопшто не е мој тип на изглед, низок, слаб, со тетоважи, не е убав по стандарди за убавина, ама за мене е уау 100% полн погодок од кај се појави еве не ми е јасно. :$
    Ама и он кога ме виде најпрвиот пат очите му светнаа, и мене исто, како да сме биле во брак во претходниот живот. :tmi: Сега веќе знам дека и јас му се свиѓам ама година дена не се осмелував знак да му дадам. :D

Што се кажав подобро да не ме тагнеше. :rofl:

Се сеќавате оној ден кога пишав дека ако добијам повеќе од 10 лајкови ќе го прашам за четврток да се видиме дека и двајцата сме слободни? :tmi: Епа добив 10, го прашав, ми даде број итн :tmi:
    Мислам дека тлото под нозе го изгубив кога го прашав ама храброста и лудоста се мои особини. :wasntme:

На L.i.n.a.a, Lavender13 и bubemconia им се допаѓа ова.