1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.268
    Допаѓања:
    37.091
    На прашањата од јолене би додадала и колку дена би го користела? И дали за вас, за големиот или за малечките?
    Како и да е, јас не би го користела без разлика на се.

На TutiFuti и SummerGirl им се допаѓа ова.
  2. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    1.869
    Допаѓања:
    8.506
    Ако не е отворено, ја би користела.
    Ако е, не веќе оти не се стабилни после некое време.

Леле машината, еј конечно ја наштимавме и конечно кафе како што сакам направивме. Пресреќни и двајцата сме и предозирани со кофеин :tmi:.

На TutiFuti, Marge и Biljarkata им се допаѓа ова.
  3. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.268
    Допаѓања:
    37.091
    Поминувам низ тежок период од животот.
    Што секако преку сила најкасно до декември би траел според временски пресметки и постоење на времето. :drunk:
    Ќе издржам, ќе помине, ќе биде подобро. (y)
    Уствари мора да е сега полошо, за да биде после подобро, поинакви скали нема од моево животно искуство.
    И баш ми е интересно кога гледам наназад во животот, да видам колку пати било лошо за после добро да биде и да го имам тоа што го заслужувам.
    И така синоќа легнав и почнав да плачам и одма сум заспала, а мислев да се исплачам, и еве ме денес пак недоисплакана. ]:)

На Masnickaaa и Biljarkata им се допаѓа ова.
  4. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.928
    Допаѓања:
    7.671
    Девојки да ве прашам. Сакам да ми пратат моите некои работи од Скопје до Де. Ама проблемот е што не знам како е најпаметно. Дали има некои компании што пренесуваат куфери? Конкретно за до Берлин, Росток?? По северно ми треба транспорт за облека, кондури. Не е нешто посебно што се царини

5. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.839
    Допаѓања:
    34.196
    Неотворен цефалексин , го фрлив веќе . До вчера имал рок . @gjoker4e @јolene
    За малите веќе од онаа сабота кашлаат буфтаат цели закукани на доктор нема термин до понеделник прашав без термин ми рекоа НЕ ако немаат Тт. Немаат тт. Но цели се разлигавени и мрсулави неќат ништо да јадат ниту да пијат. Мн ретко млеко пијат .но вода пијат нон стоп еве млеко ос сабајле се немат напиено од 9ипол а сега е 14 часот. :@ весели заиграни се спијат нормално чистам нос и се од мака давам нудам но неќат и точка (facepalm).