Uklucuvam lap top posle sto godini i koga gledam avtomatski najavena na femina si vikam lele sum umrela i sega na lap top mi citaa sto covek sum, ke prestanat da me zalat. Treba kirilica da najdam. Sakav da prasam jas kako usisivate na ova toplo nemam nedela dena usisano ke pocnat bubi da lazat. Spageti bolonjeze pravev i ne se disi vo kujna. Kupuvame nedelava deka i edni jajca da svaris vozduh snemuva. Deca na telefon i televizor. Sakav da kazam petokot malava radosna mi pokazuva germanski dobila 1 i sega proveruvam rance gledam matematika 4 znaci ne sakala da mi go pokaze i ja gusnav i vikam ic da ne se sekiras jas pak te sakam testov ne igra nikakva uloga vo zivotov i ic gajle da ne ti bide i si vikam lele nemajka sto ja ucis. Plus i vikam edvaj spieme noke od toplo i ti se spie pa 4 e super.
Сите се жалите од топло, само ние изгледа сме го фатиле џекпотот со ладен стан . На приземје сме и никогаш не е жешко внатре . Во подрумот е како во фрижидер, изглеа од таму ни доаѓа ладното.
„Wenn Kinder klein sind gib ihnen Wurzeln. Wenn Kinder größer werden, gib ihnen Flügel.“ Што убав статус или потпис сум имала на фемина ама од телефон не го гледам ова. Ние сме втор кат и преку ден со затворени прозори и врати е ок. Ама надвор! Јас никогаш не сум ни сакала топло, не ја менувам Германија за ништо, дури и овие два месеци лето многу ми се. Да е до 27-28 степени ок, ама над 30 степени е пекол исто како во Скопје 40 кога е. Па трудна жена и топло и со бебе или мало дете аууу убиство. Од ова лето можам да кажам дека големи се па и не ми е до толку жешко како последниве 9 години што ми беше. Маживе ем сами се ем и од горе голи можат и плус глава ќелава и без шминка, си го подредиле на топлово. Со шефицава што не се сакаме, вчера и она сто кила јака шминка и јас, двете потемна пудра и косата ни беше исто направена. И двете имавме две недели одмор и прв пат се видовме вторникот и тогаш и она плетенка и ја ама мојата од погоре репчето ми беше, неа подоле. Абе како да се договараме значи не е можно! Цагер 16:16!
Јас си купив вентилатор и добро ми е. Не се жалам од толпото секско малку трае па да искористиме базен. За готвење зависи за што сум расположена. Каде на одмор?
Леле и јас исто прочитав ама викам ај подобро да не пишувам! Јас па и тебе те прочитав секако малку трае сексот.
Се прибравме дома и да се истргнам. Денот ми се виде долг.Бројам време да си легне детето за да можам да го догледам Squid Game Жешко сакам и никогаш не ми е сметало.Ми смета повеќе депресивното германско време. Само касно ми е да се селам.Можеби кога ќе бидам пензионерка да фатам некаде со сонце и вода. Денеска бевме на еден фест од една градинка(таму тренираат децата-синко и негов другар самоодбрана) и сакале да одат. Не помина саат време и почнаа да се жалат дека им е досадно. Не очекував да биде друго, толку се често шетани што брзо им станува досадно. Па видовме една друга мајка со нивен другар и на крај излезе спонтано да одиме кај нив во дворот оти живеат на истата улица.Па на крај се изладија децата во базенот,а јас си седев со мајката на дворот. Таму им беше многу интересно,голем базен со гуми за пливање и 6 деца да си играат На вакво жешко време често правам марула со пилешко и дресинг-цезар салата.Друго не се јаде. @joana18 е потполно во право со школството.И јас мислам дека во Македонија е често нереално. Ако мама и тато се доктори и детето ќе е доктор. Син ми има едно дете од школото на кое мајка му е учителка,а тој сепак не е одличен и има и тројки. Да беше во Македонија ќе станеше магично скроз одличен,дека мајка му е вработена во школото. Не викам дека не му прегледуваат преку врски и тука го има тоа,туку пак знаат пореално да напишат оцена.
Ја мислам да баталиш и симпатии и бутур, да си ја фатиш шефицата оти очигледно сродни души сте. А и ко се бије, тај се воли.
И јас се ладам со вентилатор На одмор најверојатно во Грција. Кога ќе ми текне дека треба да одиме во Мк, коса ми се крева Како сексот на топлово?
Денес беше супер кај мене времето. Топло да, ама некако пријатно. Се дишеше. Генерално има добра ориентација станов и е супер најчесто. Се прави провев, на прв спрат сме. Исток-запад. Попладне го минуваме на источниот балкон. Тие од запад не ги ни користам за седење. Во штутгарт ми беше исто југ балконот, по цело лето само навечер касно или рано ако се седнуваше. Сакам да кажам балкон на исток ти било права ствар за лето. А и северен сигурно. Во другите годишни времиња не и дека седиш надвор баш на балкон. Освен ако не си пушач, па од дома те бркаат. Не готвам. Еве сега ќе одам балкон да исчистам. Кај мене не се качило се уште над 26 степени дома. Пред зграда дрва, зад зграда исто. Не се загрева некако. Има и зелена површина многу, е ама за тоа знае да е спарно пак кога врне и сонце има. П.с жешкото само за љубов е . На одмор не знам. Ќе видиме од среда натака.
Балконот ми е на запад во зима и на југ во лето Пошто земјата не е рамна де, или станов се врти или страните на светот се поместуваат Сама се бркам на балкон, греело, врнело, мора да се избега од дома понекогаш Арно е дури не ми текнало да скокнам од истиот Ах, да, исончана сум цела на лице и рацете ме чешаат од тоа сонце Кујната ми е на исток, рерната сеуште може да шиба.
Сексот ако има желба и услови од децата топ Него како да исушам густа коса на ова време. Природно без фен не доаѓа во обзир не се суши . @Ava.84 најубаво сега со кратка коса. Никогаш не сум направила таква промена . Појма немам на која страна е балконот. Знам дека максимално е искористен уште да беше покриен ќе беше подобро. Некој спомна цезар салата, мене ми е хит салата марула макарони дресинг од цезар ако имам пилеко ако не може без и се др што сакаш. @Adidas888 не туку се смеј за една буква денес скршив 2 тегли добро е плочките уште се живи. Едната беше празна , другата со веѓета
И ние ретко секс. Од овој месец почнав да му наплаќам на маж ми. Му викам Ако сакаш да ти дадам, дај ми 100 евра Ти си скршила тегли. На мене пред два месеца ми се истури шише со зејтин Јас коса сушам природно. Со фен само ако треба некаде да одам, а знам дека нема да исуши природно косата за тоа време. Денес се фарбав. На коренот пак ми фаќа портокалово
Рерната шиба, утре е бурек недела. За бурек ќе се трпи. Јбг. На вагата страв ми е да се качам веќе од глупостите што ги јадам. Шеќерот веќе тука трет пат пишувам, оти треба да си нарачам лентички, оти само така ќе се држам под контрола. Еј години и години, абе не шеќер, не бело, не преработено не знам што не каснав, годинава катастрофа со себе контролата. Дете родив и првата година бев ко да не родив и сега на. Па на одмор да сме оделе. Кај да одам ваква бе. Постојано сум изморена, особено после јадење паѓам во кома и не ми иде умот и не ми иде . Ај вие со теретаната до кај сте?
Вагата ми е успешно сокриена, годинава имам оправдање. Може да купам од тие проѕирните наметки за на плажа Ама ќерка ми вика- ааа, супер е-ако сакаш да бидеш магионичар Од се што наследи од татко и, барем хуморот и е од мене
Баш денеска му викав на маж ми да ја фрлиме старата и да купиме нова вага. Мењавав батерија и нешо се скрена, покажува 37 кила из чиста мира. Ако се качиш одма нула. Јес да сакав да симнам некое кило, ама на нула нејќам. Ми коби нешто. Ќе иде ла шанте ми кантаре шо вика маж ми. За балконот, имам, препекав да најдеме стан со балкон. Најдовме и не го користиме многу. Го грее сонце баш буквално цел ден, на трети кат сме, не е покриен и никако. Шо и да стаеш, за два дена ќе заврне, па џабе ти е. Дали и ја се навикнав на поладно, сега склет ме фаќа малку ако се качи температурата. Ама ми смета мрачно, тмурно и дождливо време. Крај не ми се наоѓа.
И јас имам вага. Ја купив од Росман. Сменети се батериите, ама џабе. Пак не покажува точно. Нема шанси да сум здебелена две кила Тераса немаме. На поткровје сме. Во Мк имаме тераса, ама ретко седиме. Во станов е многу топло Вентилаторот врти скоро цел ден. Станов не ми е по мерак, ама на добра локација сме. И најбитното..... Нема мигранти во населбава. Повеќето се Германци.