Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.269
    Допаѓања:
    189.653
    Толку ли беше?
    Кад проџу тешки дани...:music: :D

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    43.271
    Купив карти за Мк, од шо МОРАМ да одам и се надевам конечно ќе завршам едно срање да ми простите на францускиот и после не знам дали би идела пак, еве на.

Овие од Визз се болни значи, цените па минимум се дуплирани. Не носам ништо од тука, за тие пари од таму на деците ќе им земам нешто.

И тоа уствари ми е прашањето, со што си играат машки 2 годинки и 4 годинки, и од каде у Скопје да купам? :|
    ХЕЛП!

За стариве може ќе падне по некое Дубаи чоколадо на акција од Линдт, и тоа е. :D

На SanelaS, Marge, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.091
    Допаѓања:
    43.325
    Најново во Визеир е дека нема плаќање во кеш во авион само со дебитна , кредитна картица .
    Со мојата ова Волксбанк не сакаше , со Шпаркасе не ни прашав , после дознав дека можело .
    И останавме со една голтка вода , купена од Аеродром.
    Мислам дека панични напади ќе добиев , од помислата дека сум оставена без вода .

Мизерија се искрено , цените им се дупло качени . Неможе никој да дојде , да отидеме ние . Оставивме 1100 евра за билети. Ко да доаѓаме којзнае каде .

@јolene дојдов само за мајка овде . Да ги види внучињата . Знаев што ме чека , знаев како ќе биде , ми беше сеедно , само да можат да се видат . Да им се порадува. Како оди времето , здравјето и се намалува, па и ништо како порано не коментирам. Ни топлото, ни хаосот овде , ништо . Само да е здрава , жива да можеме да се гледаме . Можеше да дојде и она , ама децава имаа желба они да дојдат .
    Нив па им е многу убаво , незнам дека е спротивност па им е интересно .

@Gosh за 4 години , некоја количка , или еве синко си купи моторна пила на батерии од Џамбо .. со кацига и наочари.
    За две години незнам искрено , сум заборавила .

За внуците овде донесов нешто ситно , ама многу се радуваа . По едно ранче , сложувалка , некое мекано мече.. ептен беа радост .

На Gosh и SummerGirl им се допаѓа ова.