Мене ми нема логика со масло заби и непца да плакнеш, некако не ли се формира некој слој тогаш? Знам за ао ленено дека се плакнеше, ама не мислам дека беше замена за ова за уста средството. Од дм инаку има сензитив за уста без алкохол од нивното. Денов осум дена и уште имам коса за сушење. Аман значи. Три напред четири надзат. Утре ако не ме мрзи ќе раскажувам. Косата синоќа ја миев ама детево е во фаза фризури правење. На две години, аман бе. И само трча со чешелот по мене. Глава ме боли веќе од кубење. За спиење се смирува исто по коса да ме гали. И на крај додека ја мачкав со крема по туширање, така ме исполепи цела, шо морав пак. А ми се стемнува значи кога морам да ја сушам. Ми треба некој да дојде да ми направи генералка. Не можам и не можам станов никогаш да го видам среден. Пф значи.
Здраво женски, се извинувам што ја менувам темата. Да не случајно некоја од вас знае дали има некаде на акција од Нескафе Голд Оригинал 200гр, порано имаше супер цена на акција, залихите ми се при крај (ќе се обидам да прикачам слика, не сум нова ама немам баш пишувано мислења ете и сега се срамам што пишувам, се чувствувам како да упаѓам во разговор на друштво) Се надевам дека ќе соберам храброст повеќе да пишувам. Поздрав и уживајте во овие малку сончеви денови кои ги имаме
Мојата има две такви кукли Гош што стави интересни беа 1 ден како и секоја играчка 1 ден и повеќе не се погледнува постојано правам чистка во нејзината соба и пак е натрупано и неуредно. Морам да се помирам со нередот во наредните 4 год. Имам чуство дека станот ни е мал немам место за ништо. Алишта омалени треба да ги продадам или подарам. Релаксатор џабе стои малиот 5-10 мин само во цел ден дали седи . Нека порасне и тој и да ги шитнам сите бебешки работи и несакам да ги видам повеќе Природната козметика на лавера е многу добра нежна гелот гонимам во секое време дома, кремата не ми многу одговараше. Јас сега се префрлив на корејската козметила . Супер ми е. И јас како јолен доваѓам само да се жалам некако владее хаос ете неможам ништо да средам во секој кош има нешто . Нејсе до хороскопот било така слушнав. Вага во марс или така нешто. @Gavgamela пишувај почесто ние сакаме нови луѓе да си разменуваме искуства. До кога трае забравањето откако ќе родиш? Ако не направам тоа што мислам во моментото после толку. И косата почна да паѓа …
Кај мене многу долго траеше. Скоро година ипол се осеќав како без мозок. Епа баш тие детски бебешки ме нервираат на крај се ќе зборам и ќе фрлам. И играчки и се. Демек ќе се најде, и само од таа на другата страна. Сто чаши има, сто шишиња, три корпи играчки, цел балкон играчки и еве на ако сега не ги фрлам сите. Се радувам денов да помине и овој и од утре малку пореалексирано да биде. Вчера и денес само турбо е кај мене, и се ми прави притисок.
@joana18 не ти се чини туку стварно нема место. Становите им се по 70 квадратни метри со две деца нормално е да немаш место. Исти сме играчки насекаде. Не ни знам што имаме. За постпартум проблемите. И јас собирам влакна стално. Естрогенот си падна и тоа е тоа. Како решение ми даде витамини од дм Femi mama Haare und Haut па си ги ставив во кошничката за наредната порачка. За заборавањето кај мене е подобро веќе. Гуглав колку трае и вика заборавањето трае од неколку месеци до 2 години не било кај сите исто. За Џолејн. Мене ми беше омилена игра. Си седев на телефон и имав бјути третман. Давав сенки за очи, чешел и шноли и мир беше пола саат. @Gavgamela не се срами и јас им се приклучив така и не ме избркаа.
Дали има некоја членка што има стапено во брак во Германија, како ви беше процедурата за нови документи ?
Ти имаш бебе и не се кажа? Дали добро разбрав? Абе поголем стан и повеќе место за расфрлање има, така да во се ќе ви најдам да мрчам. Ама јас по природа сум си таква мрчаторка, а уствари баш ми е ок. Кај мене паѓаше коса што паѓаше, ама повеќе ме сметаше кога почнаа да рстат пак. Милион од доле, па ко ќе дојдат до некоја должина 7-8цм не можеш да ги скротиш. На мојата сабајле и дадов 15 мин да гледа песнички, оти каснев, татко и не е дома, јас не сум спиена пак многу време, едно што се будам на секој шум, дишење... друго што не можам да заспијам. Ова ме следи од како родив, и порано спиев лесно, ама сега е екстерм и прераснува кај мене во голем пробем, оти ми влијае на секојневието и нормалното функционирање. Некогаш правам нешта без да мислам, на автопилот сум. Сакав да речам уствари, а земам телефон или лап топ пред неа, одма се нацртува до мене и сака да фаќа и да гледа и најчесто после има плачки и избегнувам да скролам додека е со мене. Инаку мала е уште нема конторла како фаќа, ама па сончка е се радува. Ќе пробам и со куклата ќе видам ако има на старо ќе земам некоја.