Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.459
    Допаѓања:
    190.871
    Подобро во парфем да се капи отколку да се испоти дури влезе во лифт, па после во лифт не можеш да влезеш:x. Тоа тој од 8ми, а не е стар само 200 кила има:|. Многу чудна фамилија се, а едни од ретките со деца во зградава. Е добро, не знам чии се децата, негови ли, од бившиот ли, од идниот ли:wasntme: Па одамна не мирисал лифтот, можда и го има иселено таа... Многу чудна фамилија, ко што реков.
    Не во зградава, во цел град нема симпатија за мене, значи идам јас по Роби:D

Ако тече нос арно е, не чини ако е затнат. Убаво да искарате на морЕтО:*

Денес малку ќе приумрев од шо ми беше лошо, ама еве, изедов 2 тањири сол, па живнав, друг ден ќе се умира. Кој знае шо бутур ми беше:?:

На Ava.84, MacenceEna, јolene и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.902
    Допаѓања:
    34.115
    Роби е вечно ерген не е интересен, еј не сум го видела 12 -13год.Изгледа толку не сум била ни во енџелс|(.

Спана сум 3ч не од деца од мој организам не знам од Бкомплекс, Магнезиум,железо уште лексилиум да се напиев:worried:.Еден тон подочнаци на мене ќе пробам нешто на очи да ставам оти треба да честитам роденден на симпатијата да не го уплашам.Ама ако не го уплашам сигурно ќе го онесвестам од што вчера кромидарник јадев па сега се мислам шо да му се налутам он без да знае да не отидам кај него:rofl::bandit:.

Многу се смеам и тропам глупости кога не сум спана, па шефицата прашува шо сум пила(facepalm),
    а јас од мака да не заспијам:$.

@joana18 фала на помисла што да кажам болни двете беа 2 недели ,па јас и така не знам лето ли е есен ли , да издржам уште некој ден па одмор имам т.е замор де со 3 деца дома:bandit:.

На Biljarkata, MamaCara, Chantal и 3 други им се допаѓа ова.
  3. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.140
    Допаѓања:
    43.695
    Школската година почна денес . Станав во 6 ч да спремам јадење , да ги испратам децава . Им пуштив водичка , стандард на почеток на година ... Сега малово да го будам и да почне денот . Долг ќе биде од обврски , незнам дали е рано ама јас се радувам вечер да си легнам порано :rofl:

На gjoker4e, Biljarkata, MamaCara и 3 други им се допаѓа ова.
  4. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.414
    Допаѓања:
    37.609
    Како се ѕвони тука со непознат број?
    Од сабајле два пати ми ѕвонеше. Последниве неколку дена само ми ѕвони Anonym.

5. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    843
    Блокирај го, и мене ми ѕвони некогаш.