Добро, ти вторпат годинава ќе одиш во мк? Стварно не ти е добро, ц, ц... Ама немој да умреш. Просто е, не оди.
Е тоа скроз сум изумила дека годинава бев веќе еднаш, исто против моја волја. Е сега уште полошо ми е! Па уште ако помислам дека се што ќе се случи два пати ќе се случи и трет пат! Кажи ми некој виц те молам!
Ништо, тука ја кршиш магијата е не одиш вторпат. И нема трет пат. За повеќе математички совети заследете ме Значи реално, ако Ти немаш потреба да одиш, нема зошто да одиш. Кој сака да оди, ене го аеродромот. Виц ... барав еден да го постирам, ама не можам да го најдам. Ама ми искочи еден друг (не го знаев иначе ), можда нешто до ѕвездите е... У пп ќе ти го пратам
Познато ми е ова немање некако. Општо, се некој нема околу нас, на се некому нешто му треба, чак и отворено ќе се насмее во стил купете ми, немаме ние.. Језа.. Една многу паметна жена велеше: теле цица од крава, а не обратно. Како родител треба да давам, никогаш да земам. Миси асан, пари паѓаат, собирајте во вреќи и праќајте е работава.