Многу убав јубилеј таман со венчавка може да си го одбележите. Романтики. Таман си планираш најблиските од фамилијата кум, кума, старосват и старосватица и фотограф. Кај нас се оди после и на еден ручек и има задолжително една торта. Не бара многу организација ова и е убав спомен. Не мораш да носиш венчаница. Ќе си најдеш некој убав фустан. Ако треба сите заедно ќе бараме тука. Мене лично многу ми е слатко кога мајката и ќерката имаат исти/слични фустани. За девојчиња да си знаеш на next се најубавите свечени фустани, а и за тебе има голем избор. Другото од едното уше влегло од другото излегло.
@јolene знаеш дека во ниту еден момент не помислив дека би можело и тоа како нестинг да се рачуна? Дури и баш му зборев на маж пред некој ден, како многу бремени ги фаќа тоа, ама ете јас ко труп, ни за првото, ни за ова немам ништо такво Бесчувствителна, а уствари гледаш, мене ептен хардкор ме фатило, директ на Рецајклингсхоф да носам А успат ме фаќа лудило и од гужвата што ја прават бебешките работи и пресоблекувални и чуда Фала ти за споделеното за клацкалката, маж ќе го пратам уште денес на враќање од работа да ја земе Денес денов цел накрцан со термини, од сабајле во трчање, сега уште да отидам дете да земам порано од градинка и да го носам на очно Нешто почна да трепка со окцињата од минатата недела, јас уште мислам дека се работи само за некоја игра, бидејќи бевме во јули на очно и се беше океј, ама вчера го испаничиле маж во градинка, демек се лепело малово многу блиску, не можело да гледа, а дома ништо такво немам видено и маж како маж - Миле Паника и морав термин да закажам. Е ова ми се допаѓа тука, кој колку сака нека го критикува германското здравство, ама знаат да проценат итно и неитно и си има ред и сите се стрпливи. Еднаш годишно го носам малово на очно, бидејќи имаме и јас и маж диоптрија. Значи за обичен преглед си чекам 4-5-6 месеци за термин, а за вакво итно одма даваат термин. Кај Киндерарцт ми се случувало ако е итно за 15 мин да добијам термин. Јас па од сабајле бев и кај гинеколог и нормално ептен ситно бројам и така ми дојде некако и среќа и тага и куп емоции и се измешано, та си влегов во кола, Лени Кравитц на радио ми се погоди баш таму кај што нема ограничување за брзината, го пуштив на цел глас и стиснав на гас Како некој момент на слобода да осетив, како последни некои минути за мене, пред да влезам пак во луда центрифуга Па и солзи почнаа да ми течат од очи, малку како отидена со паметот Реков вчера нели, хормоните се криви за се Одам да земам дете од градинка и да го носам на термин, уживајте во еден од можеби последните сончеви денови годинава