Македонки во Германија

Discussion in 'Општи дискусии' started by promeneta, Mar 11, 2019.

1. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Дури сега те прочитав за пожарникарот @јolene . :inlove:
    Јас ваква покана од симпатијата не сум добила.
    Не знам зошто ама и тука се сите топ, полиција, пожарна и брза помош. Не само машките, туку и женските се многу убави и привлечни.

Дури сега сфаќам зошто ќе почнеш да вежбаш. :lol: И јас затоа почнав да вежбам. :rofl:

@Ava.84 Од една страна си викам фустанот треба над колена да е, ама од друга страна паметно, може намрштенкото и да се скрие под него. :P :rofl:

Пред некој ден децава им било мерак без патики во трговски и од таму до шпилплац и они радосни газат по чорапи и сите ги гледаа. Мајкава за на психијатар очигледно. :whew: Ама штом тоа ќе ги направи среќни си реков ајде нема врска. :?:
    Во шпилплац се цело време боси, без чорапи.

Ханд мунд фуз има во градинка ама одлучив сепак да оди малиов па чекајте ме за брзо со поплаки. :wasntme:

Денес прв ден школо, со тоа и градинка, а јас се погоди слободна, и денов ми траеше една година ама во убава смисла, сум се преодморила. :inlove:

2. SanelaS

SanelaS Популарен член

Napraviv promeni na profilot probaj zasto i jas nemozam na tebe da ti pisam

3. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

:rofl::rofl::rofl::rofl: Џоки ако не ме насмее нема кој:inlove:.
    Џоки тебе мм да не те праќа и он се ми вика дека ми се предолги фустаните, сум требала минич(facepalm).
    А јас имам фобија од пократок фустан имав вакава шефица во Мк:devil: уште метро и фалеше за да измери|(, па високи ми биле штиклите , па зошто венчето ми било со перце на што ми лечело, па не можело кошула без ракави , нормално деколте е ноу го итн.Фала богу што тука немаме правила ама јас сепак пазам и ги применувам мк правила:lol:.

Katie90, јolene and Biljarkata like this.