Dete do 4 godini neznae kaj tera, a ne dopolnitelna aktivnost.Za plivanje ako sakas mozes da ja prijavis uste sega, zasto dodeka da stigne za idenje moze ke dobie mesto.
Џокерче се убаво пиша ама мора да ти одговорам како германците со ja, aber децата ќе одат на дружби кај другарчиња, на родендени. За децата забранетото делува уште попривлечно и може да доведе до прејадување на тие средби, а подоцна и до Essstörungen. Јас мислам дека дома треба да нудиме здраво и да објасниме зошто тоа е добро за телото ама ab und zu нека каснат и чоколадо не е отров. @јolene турнен е супер за таа возраст.
Сите активности се над 3 години . Мојава одеше на балет од многу мала, после хип хоп продолжи и до ден денес игра . 10 години скоро е спортски активна . Значи 10 години како носам деца на активности Сега се префрлам на сопруг , од родендени со спортови . Он носи , он зема . Дека машки па можеби затоа . Машкиве се повеќе со таткото поврзани па повеќе време за мене
Глупаво прашање, ако на стаклено шише од пиво, пишува mehrweg над бар кодот, има пфанд? Знам дека е 0,08 или 0,15 на такви шишиња ама не знам дали имаат пфанд овие шишиња.