Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.551
    Допаѓања:
    38.109
    Ок значи сепак различно мислиме. :D Само и двете на брзање и постот каша попара како и секогаш.
    Можеби па исто мислиме ама не се разбираме. :lol:

Јас мислам дека тој што мисли дека нема да најде работа со посакуваното работно време дека нема да најде.
    Ако мислиш така само на такви огласи ќе налетуваш.
    Ако мислиш дека на огласот со флексибилно работно време, тебе ќе те примат само прва смена од понеделник до петок, тогаш така и ќе биде.

Ако мислиш дека во пробните шест месеци ќе пишеш еднаш кранк за дете и ќе добиеш отказ, така и ќе биде.
    Ако мислиш дека ќе пишеш пет пати кранк и нема да добиеш отказ, така и ќе биде.

Ако веруваш дека навистина е вака, така и ќе биде. Ако не, нема. :D

Значи и јас и ти сме во право.

Претходната ноќ мислев на тебе @јolene :rofl: Децата спијам во спална на креветчиња до спална ама кога сум слободна утредента спијат со мене на спална.
    Малиов кашлаше. Малава ме стана за во вц 1:30 отпеилика па и текнало нови алишта сакала па морам во детска мм спие таму свртам со блиц бара алишта, во 3 ме станува малиов за вода, во 3 ипол му било жешко па во 4 го чешла грбот да го чешма, во 4ипол малава за во веце. Аларм имав во 7:00, во 6:40 ме станува малава и ми вика морам да ти кажам сонував нешто убаво и почнува да ми раскажува. И викам почекај до алсрмот и ми вика ќе заборавам до тогаш мора одма да ме слушаш.

Во 8:10 кога ги однесов градинка школо, дојдов дома и поштено се изнаплакав. И ми текна на тебе.
    Сакав да ти кажам дека тоа трае со години само во различна форма. :drunk:
    Ќе стане подобро ама нема ништо да се смени. :tmi:

На SummerGirl, Ava.84, Masnickaaa и 2 други им се допаѓа ова.