Колкаво е бебето сега? Баги нашата ја убивме од користење. Ама ја убивме. Има се спушта за лежење и лесна е. Се склопува. Јоие некоја беше, која точно ќе побарам после да ти пратам. Дури малата ко ми ја исповрати еднаш, се вадат навлаки и се перат. За пари-квслитет мислам нема по ок. И се спушта и настрешница чисто до доле, скроз за лето практично. Јас екстра само за дожд купив една помала од дм фолија, оти оваа многу ми зафаќа место. А да и тоа па колку со неа имам пренесено намирници, број нема. По автобуси трескање, по возови у гепек на секој можен терен тестирана. Сакав јас со луфт тркала, ама на таа не и се дигаше рачката. А кај нас маж ми е висок и тоа ни беше многу битно. Ама ок е. Стварно добра одлука донесовме што ја зедовме. Лиманго или луманго ли беше? Некој нарачува ли од таму. Гледам некогаш се рекламира, ама не сум зачленета.
Овде не се прави крвна слика на бебиња и деца оти така мајката сака. Тоа е нешто на што мораш да се навикнеш. Приватен преглед не знам колку чини, ама ако одлучите да останете, оти јас мислев се селите со престој овде, мораш да најдеш педијатар за да се вакцинира понатаму бебе, оти не се по истиот календар. Бебе има задолжителни у-прегледи и ако не е болно, не се носи на праглед за да не си донесе некој вирус од кај доктор. Сакам да кажам, се што си навикната у мк заборави и ајо останувате овде, и начин на мислење мораш да смениш . Мраз надвор. Се убедуваме за јакни. Јас смрзнав она скока. Да идеме да купиме што треба и на дома. Секако бе не ме ни погледува кога е татко и тука. @Katie90 https://www.babyone.de/sportwagen/j...mmended_code=b1f8f2fe2cb7cba6ff314838348eab38 оваа ја имаме.
Ми треба совет од вас. Како да нарачам лекарства/лепенки од Германија. Дали има превозници по кои може да нарачам? Вакви ми требаат. HustenBrustWickel Thymian. Мислев да ги нарачам да стигнат во Бугарија, ама ми бара телефонски број и малко се збуни. Било каква информација ми е добредојдена. Инаку јас сум во Македонија. И скоро сите што ги знам кои се во Германија, не планираат во скоро да си доаѓаат.