1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.582
    Допаѓања:
    38.195
    Си продолжуваш со животот како ништо да не се случило. Го вакцинираш и утредента оди во градинка.

И настинат може да се вакцинира, секако со твоја согласност. Педијатарот ќе процени од око.

Јас сум одела на педијатар дека болни па ме прашувале дали воедно и онака сме тука вакцина да стават :D ама кажував дека не.

Јако ти беше ова дека можеби не сум ни тука. @јolene :rofl:
    И јас понекогаш се прашувам вие каде живеете со 1000 евра кирија за двособен стан и храна за градинка 220 евра. :rofl:

На Katie90 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.248
    Допаѓања:
    44.438
    Секој ден се спремам да пишам и се нешто испаѓа.

Арни ?

Јас од работа се вратил , сега време за одмор .
    Децава полека почнаа да враќаат тестови . Математика 3 , сум презадоволна со оглед на тоа што го пишуваат тестов втор пат .
    Screenshot_20251110-145537.png
    Јас искрено ништо не разбрав што треба да се реши . Не сум веќе во тек со тоа што учат . Да треба јас да го решавам тестов , нема да знам ништо.

На Marge и јolene им се допаѓа ова.
  3. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.400
    Допаѓања:
    11.041
    Пфф 1000 евра Џоки :emo:.
    Да најдам за толку ич не се бунам. 2000 за две спални, фактички трособен.
    220 за јадење. 400 на рамно со бетројунг. Сакаа изгледа да заокружат па немаа како. Ај да читам додека не не изненадиле со уште некоја сметка плус.
    НЕ чувам. Доктор го прегледува и ако нема воспаление се вакцинира.
    Еднаш ко бевме на некој у-преглед имаше секрет од нос темен и не сакаше да вакцинира тогаш, а имаше вакцина за примање, ја одложи.
    ПО вакцина одма на градинка. Ако е здраво, јави се и оди.
    Така направивме ние, едвај здрава се јавив од денес за утре термин беше.

На Katie90, Marge и gjoker4e им се допаѓа ова.
  4. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.400
    Допаѓања:
    11.041
    Јас ќе ти го преведам и решам вечер ако сакаш. Ова за поголемите некои нели? Сега ѕверот ме малтретира да гледала слики :@.

На MacenceEna му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.248
    Допаѓања:
    44.438
    Фала ти на помошта , ова е веќе решен тест . Темава е сватена, го врати со 3ка. Задоволна сум што не е полоша оценка . Ќе треба да вежба да ја совлада темава целосно ..
    Незнам како е во другите школи , она е 8мо одделение гимназија . Ама математиката е претешка веќе за мене , зашто не сум во тек што учи. Да учам напоредно со нејзе ќе знам , ама оди на дополнителни часови, учи со професори или студенти.
    Друго што ме направи горда е дека ме земала за позитивен пример на тестот по религија . Screenshot_20251110-152335.png

На molikaMk, Katie90, јolene и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Katie90

Katie90 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    2.300
    @MacenceEna поголем доказ нема дека си супер родител. Преубаво. Една е мајка.:inlove:

На Marge, јolene и MacenceEna им се допаѓа ова.