Јас пред една година, не бев болна со години наназад. Едноставно не се разболував, може оти многу убаво се хранев и не јадев шеќери. Па дури и да фатев нешто се набрзина и на нога поаѓав. Додуша и сега двапати со синуси што заразив, еве пак е ок. Маж ми, он лани со малата се можно помина. Јас во депресија паднав од нив двајцата. Толку лошо, дури грижа на совест имам дека нешто погрешно правам и ко од мене да зависи. И мене искрено ми здосади веќе. Нон стоп нешто се дешава. Сите вируси ги фаќа, па и повеќе. А го хранам детево и со зеленчук и со овошје и надвор се изнесува и тоа е. И овде си пишувам, оти па со никој нит ми се збори, ни ми се споделува веќе. И така, си се надевам само лесно да се минува.
Туку кажете како да ги преживеам деновите што идат? Кокал ладно. Празници, се затворено. Кај да се оди, што да се прави? Ќе полудам со дете дома. Давајте идеи, оти ми се плаче.
На бања со природна термална вода. Со сместување во самата бања да не се мувате по ладно. Е сега хај сизон е јбг. Ама треба да е лековито за сите. Ем да не готвиш