Prolet. 110. Majkata nosi 38. Eve i za mene birajte. Nekjam Golo jas nigde. Chejam da dojde maz mu da mu ja predadam. Taka mi se spie, mi se plache.
@Katie90 од бон при порачувам втор пат, еднаш летово направив нарачка . Супер се . Сега стаса големиот пакет , да пробам што ми пасува . Ама нормална мода , нормални големини . 36/38 и така натака . Да пробам па ќе давам рецензии. А и цените се супер . Прво да се стоплам да дојдам при себе. Бевме на очен лекар за големата , секоја година рутина контрола. Побара нова рецепта за нови наочари . Па се радува ќе има два пара . После контрола бев на шетање надвор со една пријателка/колешка . Еден саат на ладново. Ама се изназборевме. Убаво ми дојде и на двете
Стварно се убави многу. Овој на пример е целосно во мој стил, ама ај нема број, ама и многу скап е. Не ми се дава толку многу пари. Може до 150 евра ќе прежалам, повеќе некако ми е премногу за фустан што еднаш ќе се облече само. https://www.next.de/de/style/st214968/u24576 Или овој, не знам дали само не е многу младелашки..јас сепак сум 40. https://www.next.de/de/style/su836150/y00219 И уште еден едит . Ќе се венчавам, затоа во тој стил гледам. Не знам, ама мислам кажав.
Пиши кои бои ти стојат убаво и каква замисла имаш за фустанот на девојчето. Вечер ќе ти пратам што ќе најдам.
Не се замарај, се зезав. Ќе најдам јас. Ама стварно има убави и ќе се најде нешто складно. Јас и некна од заландо нарачував, еве уште не сум отворила да видам што има во кутијата. Мислев ќе одмарам ко ќе дојде маж ми, он бетер од мене. Чекаме да дојде време за туширање и мислам сите тројца ќе легнеме уште во 8 ипол. Едвај чекам маци да исфрли дневна дремка, си дремнува по саат ипол во градинка, навечер додека се заспиеме 9ипол не фаќа. Во домов па ни нешто благо нема да смириш нерви. Преска едно чоколадо за готвење што најдов и урми. Писле ко им нападнав на јаките, сега ми е мачно веќе. Важно дете овошје јадеше .
Аа не . Кажавме тогаш дека ќе помагаме за фустан ако решиш да се венчаш. Еве и Билјарката бара. Мора да најдеме. Виртуелни другарки ли сме што ли сме.