Добро ма леле свашта значи . Драга Билко, Особена чест и задоволство ќе ни биде да присуствуваш на нашето венчавање. И многу важно, поканета си на свечен ручек, со јадење и неограничено пиење .
Џолин фустанот не е розев туку лилјаков. Нема да одговара тој што ти го прати билјарката оти тој е розев. Еве од мене еден предлог за маци. https://www.next.de/de/style/su018682/w78219 Ако се погоди да барам иста боја вратоврска или лептир машна за маж ти? Инаку за венчавка мене лично ми се допаѓа или невестата да е во некоја пастелна боја или бел фустан.
Пфф, во мк ли? Па поефтино да поминеш Се да помине во најдобар ред и мир таму, врати се, па ќе пиеме кафе негде во комшии, во фустаните И Ава ќе ја викнеме, во штиклите
И јас се пријавувам во групата невенчани Не планирам да го сменам тоа. Доволно ми е граѓански брак Излегов денес и се тресев. Не памтам кога последен пат било вака ладно Со ниедна мајка не се дружам. Не ги ни знам. Ги имам само два пати видено. Лани и претходната година. На родителски се гледаме. Тука само таа родителска во септември е групна. После тоа сите се за секој родител посебно. Не сум по дружбите. А не знам ни која мајка на кое дете е. Ни децата не ги знам. За канење по родендени.... Доволно е да се поканат оние деца со кои децата се дружат. Поголемиот син викна две деца. Со останатите деца не е близок.