Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.582
    Допаѓања:
    12.001
    Ти ако сакаш Билка да ја сретнеш, треба у Хрватска да и предложиш да пиеш кафе. Или еве евентуално Копер, мислам и таму нема да те одбие.
    Јас планирам у Април да ја викам ако сака да дојде да се видиме. Може и март де. Само да сме здрави и живи сите.

На Biljarkata, Chantal, SanelaS и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.626
    Допаѓања:
    7.659
    Тие што имате деца во школо што е најдобра опција.
    1.Да се на училиште до 12.25
    2. Да се до 14
    3. Да се на целодневна
    4. Хорт отпаѓа
    Бев решена за целодневна ама немаат баш персонал и плус многу да не дојде временски.

На SummerGirl и Chantal им се допаѓа ова.
  3. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.716
    Допаѓања:
    200.588
    Знам де, затоа реков комшики ќе бидеме.8)

4. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.404
    Допаѓања:
    8.952
    Ако не ти менува со вашите обврски, јас би одбрала до 14. Мојот оди 4 дена на хорт, за догодина го пријавив на 3 дена. Кај нас нема други можности. Лани во 15 го земав, до тогаш јаделе, напишале домашни и играл. Дома пак јаде и одмара па читање и ако останало нешто од домашните. И секогаш има нешто или за диктат да се спрема или нешто да му се објасни. Годинава сменија да мора да седат до 16, иако еве секој втор ден со писма дека персоналот болен да ги земеме порано ако можеме. Ама ова до 16 искрено мислам дека им е многу кога дома треба уште еднаш да учи. Мислев да не го запишувам догодина, ама искрено социјалниот момент посебно зимо ме предомисли. Да прибирам два пати неделно деца по дома многу ми е. Вака нека се изигра таму. Лето секако игралиште е во игра.

На SanelaS и Ava.84 им се допаѓа ова.
  5. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.982
    Допаѓања:
    34.593
    Мојата беше до 15-15:30h во прво и второ имаа толку супер негователка и домашно напишано, полно бастеа, излети ,поклони ептен супер ангажирана беше.Ама системот така ги демотивира што си даде отказ.Во трето сменија 2-3 негователи катастрофа.Најдобро види како е ситуацијата дали му е интересно сака ли да оди и тогаш можеш да го продолжиш.

На SanelaS му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    18.029
    Допаѓања:
    39.787
    Целодневна настава. Не зажалив што го запишав синко. Таму пишуваат домашна и учат. Од јадењето сум задоволна.

Од есен и помалиот син ќе оди во целодневна.

7. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    973
    Допаѓања:
    1.449
    Кога сме кај селењето некој да ми предложи убав град во Нидерзахсен? Мирен, со градинка, школо, педијатар. Може и селце да е. Околина на Хановер би било пожелно. Данке :f: