Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.930
    Допаѓања:
    34.465
    Најсреќен на @IronLady Жива,здрава и многу среќна:^:.

@dipsidipsidipsi околина маинтал од другата страна на реката сум :emo:.
    Инаку таму р 90% баканско население така да нема да си сама :D.
    Инаку за градинка подобро маж ти уште недојдени да ве пријави за место бидејќи се многу чека да ми го беше некој кажал тоа маж ми ќе го направеше истото. Но за жал незнаевме па кога дојдовме тек после 3м го пријавивме синко и накрај чекавме скоро 3г за место . За кои градини искрено незнам али сигурно ги има оние на Еко кита .
    Еве сега видов дека ги нема тие е сега каде ќе сте точно провери од прилика.
    Screenshot_20260213_213444_Maps.jpg
    Туку ме мачи нешто од преска , синко го поканија кај ,,другар" онака кај него дома да оди да се играат да се дружат но некако родителите не ми држат вода чудни ми се . Незнам искрено но некако ми вели да не го пуштам бидејќи по сите домживувања од школо што ги раскамува синко другарот е ептен немирно дете , и некако ми фуфка дека ќе направат некои глупости инаку срби се . И преска и одговорив дека сега моментално не сме слободни бидејќи стварно имаме за викенд организирано и два родендени јубилејни 40ка и нема кога да оди а од друга страна имаат и 3 теста оваа недела треба да се посвети на учењето некои работи да ги разјасни убаво. И сега ми е ептен глупо јас воопшто не сум таккв тип обично оди и доаѓаат други деца кај нас и тој кај нив ама и јас имам некоја комуникација со родителите на тие деца а ова сега денес како гром од ведро небо (facepalm).
    Ај кажете ми дали сум постапила океј или премногу сум забегана :bandit: .
    Вие што би направиле да сте на мое место.:smirk:

Убава вечер.

На dipsidipsidipsi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.994
    Допаѓања:
    31.023
    Еее гадно си се заебал друже, во Германијава времето едноставно те изненадува :rofl:. Сега врне, после сонце, попосле снегче, утре виножито :inlove::inlove::inlove:. Земи си ти ранец и стај си и купачи внатре за сваки случај :rofl:

На Biljarkata и pinklipstick им се допаѓа ова.
  3. Zfer

Zfer Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2020
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    63
    Здраво
    Прашање и совет за новодојдени за дружби со други семејства
    Каде се вмрежувате со луѓе од МК / Балкан?
    Совет, искуства?
    Нимберг околина

4. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    664
    Допаѓања:
    1.213
    Ти благодарам.

5. bubemconia

bubemconia Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2010
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    813
    @TutiFuti си постапила повеќе од океј. Помина тоа време кога ги учевме децата со секого да се дружат. Е сега не, ги учиме од секого да се пазат. Ако детето ми изгледа сомнително, не само што ќе избегнувам туку и ќе забранам контакт. Мене ми е многу важно со кој ми се дружи детето и подобро нека седе дома само да дреме на онлајн игрици, отколку со секакви неранимајковци да се дружи.

На TutiFuti му/ѝ се допаѓа ова.