Големата слави денес роденден . Надвор ветер фучи. Од сабајле полнев со хелиум балони, среќа тортата ја направив вчера со добро здравје. За да после мигрена ме фати . Од сабајле спремив деца за школо . За градинка. Денес последен ден од размената на студентите. Сабајле си заминува. Ептен фино девојче, мило , паметно. Па и поклон си доби големата од нас и од девојчето . Радост голема . Сега да се спремам за работа и да продолжи денот . Славење со другарките на кратко и одиме на вечера
Среќен роденден на големата и се најдобро! Ми недостига ваква торта. Дали може рецепт ако ти е веќе напишан на лист. Изгледа многу вкусно! И кај нас ветер ама баш убаво ми дојде, ми смрзна главата и ми се избистрија мислите.
Браво Ена одлична мама си . Да ти е живо и здраво девојчето, само убавини да ве следат. И кај нас ветер многу. Да го искористам да се исушат алиштата и од вечер снег во најава. Ништо ново кај нас. Нешто три напред-две надзат ама така е во животот секогаш. Од сабајле хибернирам, штом почнува да заладува мене одма се ме боли и не можам да се стоплам. Бетер баба сум. Ај да фаќам метлата и крпата. Досадно и нека е досадно додуша .
Фала ви ❤️ @gjoker4e тортава е стандард за секој роденден . На сите дома Спојлер: Торта , рецепт Едноставно , лесно. Со мала измена . Наместо ванила пудинг, ставам чоколадо . И друга форма на плех за печење . Значи иако сум нон-стоп во стрес , брзање на крај некако се си испаѓа како планирано. Пример почнувам со купување поклон месец порано , да не ми се собере се наеднаш. Торта еден ден порано . Во главата ми е хаос тие денови ама па ете се е спремено , може да дојдат гостите после . Инаку од промена на време така не боли глава , од самиот ветар . Вчера сонце, денес дожд . Не ми прија ич